anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ciągły błąd

Client:43442357
#1 Nowicjusz

Witam, otóż robiłem przelew z payu   i przelew24 z konta bankowego i ciągle mi pokazuje odrzucenie aktywacji konta na allegro, gdzie dokładnie jest ten błąd ? 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:43442357 widzę, że dzisiaj pomyślnie wypłaciłeś środki z salda 🙂 Czy problem nadal występuje? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

Tak, dziś udało mi się wypłacić 75 zł, aczkolwiek miałem jeszcze 2 transakcję, jedną na 750 zł a drugą na 1250zł i kupujący wybrał płatność przy odbiorze,  a gdy wszedłem w środki, to mi nic nie pokazuję że mam te pieniądze,  chodzi że niby płatność przy odbiorze,  a w rzeczywistości piszę mi że płatność przez payU- zakończona, co to może znaczyć?

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Client:43442357 na ten moment nie widzę wpływów, o których piszesz. Kiedy przesyłki zostały doręczone? W tym artykule znajdziesz informacje na temat rozliczania wpływów z przesyłek pobraniowych. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz
  • Mam coś takiego Screenshot_20251111_120802_Allegro.jpg

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Client:43442357 w obu tych przypadkach kupujący wybrał metodę dostawy: odbiór osobisty płatność przy odbiorze. Czyli nie wysyłasz przesyłek, kupujący powinni zgłosić się po produkt do Ciebie i zapłacić przy odbiorze, chyba, że ustalicie inaczej. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów