Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, otóż robiłem przelew z payu i przelew24 z konta bankowego i ciągle mi pokazuje odrzucenie aktywacji konta na allegro, gdzie dokładnie jest ten błąd ?
@Client:43442357 widzę, że dzisiaj pomyślnie wypłaciłeś środki z salda 🙂 Czy problem nadal występuje?
Tak, dziś udało mi się wypłacić 75 zł, aczkolwiek miałem jeszcze 2 transakcję, jedną na 750 zł a drugą na 1250zł i kupujący wybrał płatność przy odbiorze, a gdy wszedłem w środki, to mi nic nie pokazuję że mam te pieniądze, chodzi że niby płatność przy odbiorze, a w rzeczywistości piszę mi że płatność przez payU- zakończona, co to może znaczyć?
@Client:43442357 na ten moment nie widzę wpływów, o których piszesz. Kiedy przesyłki zostały doręczone? W tym artykule znajdziesz informacje na temat rozliczania wpływów z przesyłek pobraniowych.

@Client:43442357 w obu tych przypadkach kupujący wybrał metodę dostawy: odbiór osobisty płatność przy odbiorze. Czyli nie wysyłasz przesyłek, kupujący powinni zgłosić się po produkt do Ciebie i zapłacić przy odbiorze, chyba, że ustalicie inaczej.