Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy zakupie na allegro i podczas przekierunkowania do mojego banku pojawia się komunikat : ups,coś poszło nie tak i nie mogę nic kupić.
@jerzy5613 czy masz możliwość wybrania innej metody płatności?
@jerzy5613 anulowaliśmy wczorajsze płatności, więc możesz teraz spróbować ponowić tę płatność.
Nic to nie daje,po ponownej próbie zakupu. Problem jest cały czas ten sam.
Ta forma płatności jest dla mnie najwygodniejsza i najlepsza.
Płatność jest cały czas w przetwarzaniu, więc problem leży po stronie Twojego banku. Zachęcam do kontaktu z nimi.
To dlaczego inne płatności mi przechodzą a z Allegro nie.?
Nie jestem pracownikiem Twojego banku, więc trudno mi odpowiedzieć na to pytanie. Ponownie zachęcam do kontaktu z bankiem i wyjaśnienie tego.
Po pierwsze to nie jesteśmy na Ty a po drugie to jak zresetuje historie w przeglądarce to 1 raz mi się udaje kupić a za drugim już nie mogę. To może Pan mi teraz coś podpowie ,co mam robić, bo to raczej nie Bank.
@gdvorek Grzesiu, Ty tak nie Tykaj Panu Jurkowi😉, bo on jest starszym człowiekiem i nie wie co to znaczy wyczyścić ciasteczka, albo zrobić upgrade przeglądarki😔
@jerzy5613 szanowny Panie Jurku, ja wiem, że Allegro nie jest ideałem😔, ale nie może Pan zrzucać wszystkich błędów na ten portal, bo bardzo często te błędy wynikają z niewiedzy, lub błędu innych pośredników płatności
Na forum Allegro Gadane zwracamy się do siebie na „Ty”. Taka jest po prostu zasada obowiązująca w tej społeczności.
Tak jak już wspomniałem, problem leży po stronie Twojego banku, dlatego najlepiej skontaktuj się z nimi bezpośrednio - co z tym zrobisz dalej, to już Twoja decyzja.
@KOGIEL_T na szczęście tym razem nie trzeba czyścić cookies, wystarczy zadzwonić albo napisać do banku 😎
@gdvorek w zasadzie, to chyba na każdym forum użytkownicy zwracają się do siebie na "Ty'🤔
W sumie nie myślałem o tym, ale masz rację. To dość naturalne - zwracanie się na „Ty” skraca dystans i sprawia, że forum ma bardziej partnerski, a nie urzędowy klimat.