Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Danielo169 obowiązują zasady w momencie dokonywania zakupu. Jak była opcja zwrotu i sprzedawca w treści oferty nie ograniczył możliwości zwrotu zgłoś problem z transakcją w szczegółach zakupu.
Tak była opcja zwrotu. Nawet dokonałem ale sprzedający nie odebrał paczki i wróciła do mnie. Napisał jedynie że towar nie podlega zwrotowi.
Cześć, @Danielo169. Którego dokładnie zamówienia to dotyczy? Czy możesz podać jego numer?
Nr zamówienia
d65b3410-5e3e-11f0-bd02-8143c6e84641
teraz już jest zmieniona aukcja i zwrot jest niedostępny. Ale podczas zakupu zwrot był dostępny. Mam nawet screena
Dziękuję, @Danielo169. Najlepszym rozwiązaniem będzie rozpoczęcie Dyskusji ze sprzedającym i przesłanie w niej posiadanych zrzutów ekranu z dnia zakupu. Sprzedający musi ustosunkować się do Twojego zgłoszenia w Dyskusji w ciągu 24 godzin.
Na Twoją prośbę doradca włączy się do rozmowy i pomoże wyjaśnić ten problem.
Ok dziękuję za informację.
@Danielo169 pewnie cięty na metry?
40m. Ja rozumiem, że cięty ale mogłabyć informacja, że produkt nie podlega zwrotowi. A tam była normalnie opcja zwrotu do 14dni.
@Danielo169 kupiłeś wielokrotność jednostki w ofercie czy docinany był na Twoje życzenie ?
Jedna jednostka dotyczyła jednego metra. Potrzebowałem 40m więc kupiłem jako 40szt @mdrogeria
@Danielo169 czyli zapis w ofercie ograniczający zwrot jest niezgodny z prawem .
Są towary ustawowo wyłączone ze zwrotów a allegro sobie lubi systemowo pozwolić na zwrot wszystkiego @Danielo169
@az1rael owszem , ale sprzedawca ma obowiązek poinformować o tym klienta
@mdrogeria owszem ale nie pierwszy raz allwgro zezwala na zwrot czegoś czego zwracać nie można bo im się system sypnął i akurat opcja była zwrotu to klient kliknął
@az1rael nie znam szczegółów ,ale podejrzewam , że w tym przypadku nie ma możliwości ograniczenia zwrotu .
I tu właśnie zwrot był ustawiony przez sprzedawcę bo pisząc z nim i mówiąc że zwrot był dostępny to dostałem odpowiedź że na moje życzenie może zmienić w aukcji i też tak uczynił. Teraz wchodząc na aukcję zwrot nie jest dostępny. I zaczął mi jakimiś ustawami rzucać… @az1rael