anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co jeśli zapłaciłem za dostawę aby szybciej dotarła a czekam już drugi dzień?

Client:128677572
#8 Zapaleniec

Co jeśli zapłaciłem za dostawę 12,99 aby szybciej dotarła a czekam już drugi dzień?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jak zakupiłeś delivery czy nie daj Boże onikiem to to może potrwać... Z tego co chwilę są wpisy, ze a to kurier po paczki nie przyjechał, a to zaginęło gdzieś po drodze na tydzień...

Wiadomo nie w każdym regionie kurierzy działają tak samo ale póki co nie idealnie ale najszybciej jest przeważnie inpostem, reszta to ruletka...

Możesz zawołać moderatorki, spróbują pognać. Czasem się udaje...

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:128677572 złóż reklamacje na szybka dostawę. Co to za przewoźnik?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Client:128677572 podaj proszę numer przesyłki.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

A002GE55U2

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Client:128677572 konsultuję sprawę, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#18 Luminarz

@Client:128677572 trochę dziwne spieszyło Ci się a po numerze przesyłki widzę, że wybrałeś najwolniejszą metodę dostawy na polskim rynku. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Client:128677572 otrzymałem informację, że nasz Doradca skontaktuje się z Tobą mailowo w tej sprawie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Doradca jeszcze nic nie napisał wiem pan może kiedy doradca będzie mógł się ze mną skontaktować?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Client:128677572 widzę, że Doradca skontaktował się z Tobą o 10.10 mailowo w zgłoszeniu nr 53387760.

Wyszukaj maila u siebie po numerze zgłoszenia.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:128677572 życie, to jest przewidywana dostawa a nie gwarantowana, regulaminowo nawet tą na ten sam dzień mają 3 dni robocze 🙂

Możesz po odebraniu za opóźnienie złożyć reklamację do przewoźnika i dostać chyba zwrot kosztów wysyłki 🙂

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@Client:128677572 @kostas11

Dostawa na ten sam dzień, ma gwarantowany termin doręczenia do dwóch dni roboczych.

Dostawa na drugi dzień, ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych.

W obu przypadkach pod warunkiem nadania do godziny granicznej.

A w razie opóźnienia, przysługuje odszkodowanie w wysokości 2x koszt nadania przesyłki (art 88 ust 4 pkt 4 ustawy prawo pocztowe).

oznacz moderatorów