Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry wszystkim tym samym dziękuje za przyjęcie do grupy. Ja w nieco innej sprawie. W zeszły piątek tj. 27.03.2020 r. na Allegro zamówiłem u niejakiej firmy [edycja] gdzie właścicielem jest Pan Łukasz K., dziś przesyłka miała do mnie dotrzeć jednakże nie dotarła. Na allegro jest status w dalszym ciągu, że "Czeka na nadanie". Zaczerpnąłem informacji w inPost, ponieważ ta firma miała mi ją dostarczyć. InPost poinformował i potwierdził, że przesyłka nie została nadana. Dodam, iż płatność nastąpiła z góry przelewem. Bo i skąd miałem wiedzieć, żeby sprawdzić opinie w internecie o Panu Łukaszu K. Po sprawdzeniu niestety ani jednej opinii nie miał pozytywnej. Owy Pan Łukasz nie odbiera telefonów ani nie odpisuje na maile.
Jeżeli minęło 7 dni, możesz otworzyć dyskusję 🙂
Rozmawiałem ze sprzedawcą właśnie przez tę opcje. Ale żadnego kontaktu telefon milczy. Co dalej.
Jeśli nie dojdziesz do kompromisu ze sprzedającym, lub nie odpowie w ciągu 24h, to jego account zostanie zablokowany a ty dostaniesz zwrot w ramach POK POK 🐔
Kupiłem w zeszły piątek tj. 27.03.2020 r. i żadnego kontaktu ani poprzez dyskusję, ani w jakikolwiek inny sposób.
kliknij [ POPROŚ ALLEGRO O INTERWENCJĘ ] czy jakoś tak, wtedy dołączą do dyskusji 🙂
choć może @_HolaOla_ pomoże jak wyjdzie z matrixa 😊 albo @cloudcloud z jaszczurką 😊
Już to zrobiłem o godzinie 13.06.
no to git, poczekaj aż ktoś z supportu odpowie, to najlepszy sposób 🙂
Spoko. Mam nadzieje, że to pomoże. Poza tym Allegro napisało mu już dwie wiadomości, ale bez odzewu z jego strony.
jeśli napisało w ciągu 24h i nie odpisał to jeszcze ma czas, a jeśli minęło, no to.. dziwne.. 😮 ale kibicuję by się udało 😄
@mjurkiewicz22 Dokonałeś zakupu 28.03.2020 r, czyli w sobotę, a do chwili obecnej sprzedający siedmiokrotnie wypowiedział się w trwającej dyskusji, więc nie jest prawdą, że nie ma z nim żadnego kontaktu. 20 minut temu poprosiliśmy o wypowiedź sprzedającego w tej sprawie, więc daj mu proszę czas na odniesienie się do naszej wiadomości. Rozumiem, że jesteś zaniepokojony, ale proszę o cierpliwość.
Tak to prawda @_HolaOla_ Tylko dlaczego nie odbiera telefonu? od wczoraj.
czuję, że urlaub gehen 😮 und telefonen leftował na table 😮
@mjurkiewicz22 Tego nie wiem, ale poczekaj proszę cierpliwie na odpowiedź w trwającej dyskusji.
ok