Mam problem ze sprzedającym druga reklamacja produktu za każdym razem po miesiącu w reklamacji i allegro mi pomogło Dostałam taką wiadomość na czacie reklamacyjnym allegro do sprzedającego.
polo40 Jest to druga reklamacja zakupionego przez klientkę urządzenia. Ponownie informuję, że w przypadku drugiej zasadnej reklamacji sprzedający ma obowiązek spełnić wybrane przez klienta roszczenie reklamacyjne.
Z toku rozmowy wynika, iż w ramach drugiej reklamacji sprzedający zaproponował naprawę produktu, co jest jednoznaczne z uznaniem reklamacji, a tak jak wspomniałem w takiej sytuacji sprzedający ma obowiązek spełnić roszczenie klienta.
Moje pytanie czy mam odbierać paczkę kurierską bo sprzedający nie odniósł się do upomnień allegro ? Dziękuję z góry za odpowiedź
@hayline1 Widzę, że zadałaś to pytanie w dyskusji. Poczekaj na odpowiedź pracownika Allegro, który zna szczegóły tej sprawy.
Poczekam. Tylko boję się że nie zdążę się dowiedzieć przed kurierem bo ostatnio czekałam na odpowiedź prawie cały dzień i myślałam że ktoś mi tutaj pomoże. Pisałam też maila i nic się nie dowiedziałam 😭
@hayline1 jakie roszczenie reklamacyjne złożyłaś? Co jest w paczce?