Hej 🙂
Szukałem zestawu LEGO 10913 i w wyszukiwarce Allegro najtańsza oferta, jaką znalazłem, to 114,98 zł.
Tymczasem zupełnie przypadkiem trafiłem na tę ofertę:
https://allegro.pl/oferta/lego-duplo-pudelko-z-klockami-10913-11707569491
Cena jest niższa, a mimo to w ogóle nie pojawiła się w wynikach wyszukiwania 🤔
Czy ktoś wie, dlaczego taka oferta nie jest uwzględniana w szukajce?
@Azenis a w której Allegro więcej zarobi z prowizji ?
@kostas11 To nie ma nic wspólnego z wyszukiwarką. 🙄
@w_kiwi jak nie, kłania się widok katalogowy a nie produktowy ( tu by ładnie przesortowało ) dalej jest to wyszukiwarka która wprowadza w błąd, powoli, powoli kupujący łapią że przepłacają 😄
@Azenis Ta oferta jest widoczna, tylko musisz rozwinąć wszystkie oferty danego produktu, klikając przycisk "pokaż x ofert" i wybrać filtrowanie "od najtańszej".
@Azenis to sławetny widok produktowy, który "ułatwia" wyszukiwanie na Allegro 😉
jak klikniesz przycisk zaznaczony strzałką znajdziesz tą swoją ofertę i jeszcze tańsze także
@Azenis i jak się z tym czujesz?
że ktoś chciał wyzyskać Twój błąd lub niewiedzę?
użyj gogla by dowiedzieć się czym jest działanie polegające na wprowadzeniu kogoś w błąd lub wykorzystaniu jego błędu/niezdolności do rozumienia działań, aby skłonić go do niekorzystnego rozporządzenia mieniem (np. oddania pieniędzy, podpisania umowy) w celu uzyskania korzyści majątkowej;
a jak obejrzysz to co wkleił @ja_Nitka
to stwierdzisz, że pod strzałką jest celowo ukryte coś innego,
a i w kółku sugerujące dostawę przed świętami, mówi nie o czasie przyszłym tylko o przeszłym "przewidywanej dostawie na podstawie wcześniejszych innych wysyłek sprzedającego"
więc wróć do powyższego szukania w googlu czym jest takie działanie