Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co allegro robi z takimi ptaszkami. Facet wysłał mi uwaga : groźbę od jakiegoś adwokata . Pisemna. Żeby usunąć komentarz. Został przeze mnie on wcześniej zgłoszony do allegro bo wysyłał mi groźby. W smsach. Bo najważniejsza opinia. Nie to co sprzedaje i jak się zachowuje do klienta. Bo nagannie.
@Client:103141422 a jaki to komentarz i czy był zgodny z prawdą ?: )
Komentarz iż Facet pomimo próśb dalej kontaktowal się ze mna prywatnie.
Perfidni ludzie są tu w raju
Szczerze radzę wam tu już jak najmniej zamawiać.
@Client:103141422 w obliczu Temidy jesteśmy wszyscy równi , Ty masz prawo i ów sprzedawca również
No to już jest Nekanie. Bo ma kontakt allegro. Powinnam go pozwać ja o naruszenie dóbr. Uwaga ; Takie osoby tu sprzedają.... I może to trafić na ciebie. Ze gość wydzwania. Wymuszając opinie.
Nie traktujcie tego jako żarty.
Ktoś cie neka a ty odp a co tam.... powodzenia:) w takim razie .
Od tego jest ten portal że tu się kontaktujesz. 🤦- tu kupujesz.
@Client:103141422 ale on Ciebie tylko poinformował o zamiarze bo taka jest procedura , a czy to realnie zrobi ? ... no cóż ... mało prawdopodobne .Odpisz mu ,że czujesz się nękany i kolejny kontakt z jego strony zostanie zgłoszony do organów ścigania .
....
Miałem podobną sytuację, zrobiłem zakup u sprzedającego jako prezent urodzinowy, niestety ale był nieudany i byłem zmuszony go zwrócić.
Zwrot zgłosiłem przez Allegro i jak paczka zwrotna miała być doręczona to dostała podwójne awizo.
Napisałem do sprzedającego z pytaniem dlaczego nie odebrał ode mnie przesyłki zwrotnej - myślałem że może etykieta się odkleiła, albo gabaryt nie przepuszcza (wysyłka pocztexem, więc wszystko możliwe), ale otrzymałem tylko wiadomość od ich autorespondera że mają urlop i wracają za miesiąc i wtedy rozpatrzą wszystkie zwroty/reklamację.
Nie będę ukrywać miesiąc czekania trochę mi nie odpowiadał bo zakup był na prawie 5 stów, dlatego założyłem dyskusję - sprzedający mimo to napisał że zwróci mi kasę po powrocie z urlopu.
Dopiero po wezwaniu Admina do dyskusji, zlecił zwrot kasy ale dopisał że zwraca mi tylko dlatego że musi a nie dlatego że chce, i z racji tego że ani ja ani Allegro nie szanuje jego urlopu to jakby coś było nie tak z paczką to ją do mnie odeśle i prześle przedsądowe wezwanie do zapłaty. Sprawa na szczęście zakończyła się bez tego.
Wczoraj wystawiłem mu opinię negatywną bo sama sytuacja jest śmiechu warta.
W dniu wczorajszym dostałem łącznie 8 telefonów z różnych numerów od właśnie tego sprzedającego żebym usunął tą opinię, tak naprawdę dopiął swego bo opinię usunąłem żeby dał mi spokój. Choć myślę że gdybym jej nie usunął to byłby w stanie mi wysłać jakieś pismo o zniesławienie a szczerze to nie chce mi się w to bawić.
Jak najbardziej rozumiem że opinie negatywne zaniżają sprzedaż i jedna opinia potrafi przynieść straty liczone w tysiącach złotych bo sam mam z tym do czynienia na co dzień ale w przypadku gdzie sklep ma +- 2 tysiące opinii i pewnie kilka razy więcej zamówień to liczę na bardziej profesjonalne podejście niż straszenie pismami, sądami i zrzucanie winy na klienta.