Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłam paczkę i od razu po zamówieniu kliknęłam zwróć zakup, gdyż zauważyłam, że jest inny adres niż zwykle, bo jeszcze jedna osoba z rodziny zamówiła coś wczoraj na inny adres, o czym nie wiedziałam. Napisane jest pod spodem dostarczyć zwrot do sprzedawcy do 17 sierpnia, a paczka jeszcze nawet nie została wysłana. Czy będę musiała po dostarczeniu zwrócić do paczkomatu czy zamówienie po prostu nie zostanie wysłane i anulowane?
@Client:136844977 napisz do sprzedawcy, jak nie wysłał nie będzie problemu, gorzej jak to zakup smart i wysłane ( darmowy zwrot jest jak odbierzesz i odeślesz na podstawie kody, warto odebrać i odesłać ) lub płatna wysyłka w obydwu przypadkach jak paczka wróci bez odbioru poniesiesz koszty odesłania bo to przy odstąpieniu jest po stronie konsumenta 🙂
Jest to zakup ze Smartem
@Client:136844977 W takim wypadku najlepiej napisz do sprzedawcy przez Centrum Wiadomości. Zamówienie nie powinno zostać wysłane.
hmmm a może byłaby opcja wprowadzić możliwośc edycji adresu dostawy przez jakis czas od złożenia zamówienia.
Np. zanim nie zostanie potwierdzone przez sprzedającego i nie rozpoczną się inne procesy.
U konkurencji na A jest taka opcja - przydatna
@misiaczekmr To zamówienie jest już w realizacji i sprzedawca wygenerował etykietę.
OK, nie mówię o tym konkretnym przypadku - tylko ogólnie o wprowadzeniu takiej możliwości
@misiaczekmr Sprzedawca ma możliwość zmiany adresu oraz punktu dostawy podczas generowania etykiety w Wysyłam z Allegro.
Chyba mówimy o czymś innym.
Miałem na myśli wprowadzenie opcji pozwalającej na zmianę adresu dostawy skłądającemu zamówienie np. przez 30 minut od złożenia zamówienia - samodzielnie (oczywiście jeśli sprzedawca np. nie wygenerował już etykiety albo zaczął już go pakować - kiedy to zmiana nie byłaby już możliwa)
Tak jest np. na A-Z