Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak mam rozumieć nakaz zaznaczenia zgody, skoro ja dopiero ZAMAWIAM produkty, których na oczy jeszcze nie widziałem?
"Potwierdzam zapoznanie się ze stanem kupowanych produktów.
Zakup na raty!
Wydaje mi się, że tu chodzi o zakup stanu nowego albo używanego albo uszkodzonego opisany w ofercie dla płatności przez Pay.
Ja nie mam żadnego komunikatu!
Nie , tam jest tylko taka info, bo z automatu na pierwszym miejscu jest ta opcja zapłaty, a na końcu różnych form zapłaty jest opcja "PRZELEW". A ja to kopiowałem przed wyborem opcji zapłaty.
Ja tam place i niczego nie mam.
Klikając w ten przycisk potwierdzasz zakup. Zostaniesz przekierowany na stronę Twojego banku.
Zawieszam swoje wpisy, bo muszę zając się czymś innym. Dzięki za czas i pomoc. Wrócę tutaj za godzinę.
@Antar3 ta formułka pojawia się jak wybierzesz Dostawa i płatność u mnie w koszyku pod przyciskiem Przejdź dalej (w innych formach płatności tez się pojawia tylko jeszcze wcześniej coś tam jeszcze piszą)
I dokonując płatności potwierdzasz, że zapoznałeś się z ofertą.
Tak samo robisz z regulaminem allegro. Też potwierdzasz, że się zapoznałeś z nim dokonując logowania.
Na samym dole po lewej stronie jest ta "irytująca" już na maxa formuła: "Potwierdzam zapoznanie się ze stanem produktu".
Tu nie chodzi o żaden regulamin ale STAN produktu!
To jest "Oświadczenie", a nie jest to zatwierdzenie "Regulaminu".
Czy ja po chińsku piszę?
No jak mam potwierdzić "stan produktu" który dopiero zamawiam?
Towar nowy, z gwarancją i ubezpieczeniem, płacę natychmiast przelewem.
Co jeszcze jest niejasne w tym co piszę?
@Antar3 Konieczność potwierdzenia, że zapoznałeś się z opisem oferty to test, który aktualnie prowadzimy. Obejmuje on oferty w zależności od wartości parametrów "Stan" oraz "Stan opakowania".
@_HolaOla_ uwielbiam te Wasze testy co nikt nic nie wie, każdy z nas szuka od 2 dni gdzie co wyskakuje a tu test dla wybranych 😄
Też mi takie coś wyskoczyło. Nie prosi o potwierdzenie zapoznania się z opisem oferty, tylko "ze stanem kupowanych produktów." Czyli o poświadczenie nieprawdy, bo nie mogę się z tym stanem zapoznać na odległość.
Poza tym nie ma to umocowania w regulaminie.
Chyba nie do końca zrozumiałeś ten zapis. Chodzi o stan jako opakowanie produktu, jak przeskrolujesz wyżej to pod opisem przedmiotów masz np "stan: nowy / opakowanie nowe / zastępcze / bez opakowania" - punkt jest po to żebyś np nie zwracał produktu jak się okaże że dostałeś przykładowo wiertło bez opakowania (bo jest nowe ale wyjęte z wielopaku), itd.
Aczkolwiek nie dziwię się że nie zrozumiałeś tego punktu, bo wg mnie jest napisane to z **piiip** + brakuje właśnie jakieś podpowiedzi typu "przeczytaj uwagi pod produktami powyżej" czy coś.
Bardzo uciążliwe te wasze eksperymenty, też mam taki komunikat , po grzyba
@Antar3 napisałeś w pierwszym poście
"Potwierdzam zapoznanie się ze stanem kupowanych produktów.
Ale wymyśliłeś! Bolało?
Temat uważam za zakończony bez rozwiązania, a towar kupiłem bez bzdur poza Allegro.
Pozdrawiam wszystkich i dzięki za zaangażowanie w temat :))
Ważne żeby wszyscy byli zadowoleni, a są!🤣
I o to chodzi 🤗