Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczki. Je odebralem, poszla spowrotem do nadawcy i tak w kolko.
Kto za to placi i czy sprawe rozstrzygnie „ spor allegro”.
Paczka jest delikatna i przy takich wedrowkach w koncu moze ulec uszkodzeniu. Czyja wina?
twoja
@Vident a pytałeś się sprzedawcy czemu nie odbiera paczki ze zwrotem? Nie wiem czy jesz sens generować dodatkowe koszty
@Vident Paczki. Je odebralem, poszla spowrotem do nadawcy i tak w kolko.
A odstąpiłeś od umowy zakupu, zwrot, wówczas towar nie jest Twój.
@LEW433 napisał(a):
@Vident Paczki. Je odebralem, poszla spowrotem do nadawcy i tak w kolko.
A odstąpiłeś od umowy zakupu, zwrot, wówczas towar nie jest Twój.
@LEW433 Zapomniałeś swojego flagowego pytania: zakup od firmy czy osoby prywatnej? 😉
@Vident Powinieneś odebrać paczkę, zgłosić zwrot i wtedy odesłać > a jak na razie to paczka jest Twoja i Twoje koszty wędrówek
A ty za to nie zapomniałeś się skupić na Mnie, na atakowaniu a nie czytaniu, tyle zioła to nie da się już skupić.
@LEW433 🤣🖕
To mi sie podoba! Nazywa sie to samouwielbienie albo może narcyzm...
Lew pisze "Mnie" z dużej litery ale już "ty" to koniecznie z małej...
@LEW433 Czy te twoje wpisy redaguje może zapomniany xyz? Coraz bardziej są podobne ....
@br. Podobieństwo - tak, ale tylko co do meritum. Bo wspomniany "zapomniany" posługiwał (posługiwała?) się wyjątkowo poprawną polszczyzną. 🙂
@Vident Zakup od firmy czy od osoby prywatnej, bo tego nie wiemy, a Lef nie chce zapytać 🙂
Jest to ważne, bo jeśli zakup był od osoby prywatnej, to nie przysługuje prawo zwrotu, chyba że prywatny sprzedawca się zgodzi.
Zakup z prawem zwrotu do 14 dni od firmy
W terminie zmiescilem sie
@Vident Ale ty nie dokonałeś zwrotu, tylko nie odebrałeś paczki > a to nie jest równoznaczne
@Vident Wcale nie. Termin 14 dni jest na zgłoszenie zamiaru zwrotu, musisz napisać dlaczego zwracasz, czy to odstąpienie od umowy czy reklamacja oraz powinieneś podać numer konta do zwrotu pieniedzy. Na zwrot paczki masz kolejne 14 dni.
Z tego co piszesz wnioskujemy że nie odebrałeś własnej paczki a zwrotu wcale nie zgłosiłeś więc zwrotu nie było.