Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam taki problem. Zakupiłem kino domowe. Paczki, są dwie, miały być 18-19.07 Zapłaciłem za nie kartą, ale już odechciewa mi się czekać. Czy jeśli nie odbiorę zakupu, sprzedający odda pieniądze za zakup? Dodam, że odbiór mam mieć na poczcie.
A zakup od kogo? firmy czy prywatnego sprzedającego? Możesz odstąpić od umowy zakupu jak to zakup konsumencki, wejdź w zakładce "Moje zakupy" i sprawdź czy masz zwrot!
Mam zwrot, ale co mam zwrócić, jeśli nic jeszcze nie dotarło? Mam wrażenie jakby czekał, aż minie termin zwrotu.
@MarcinWaszak zakup od firmy termin zwrotu to 14dni od dnia kolejnego po odebraniu paczki nic ci więc nie minie. To byla opłacona dostawa czy ze smartem bo jak opłacona a nie odbierzesz to ci naliczy opłatę za zwrot bo nie wywiazaleś się z umowy nieodbierając a jak duże paczki to może być i kilkadziesiąt zlotych potrącone
Dokładnie to jest lombard. A widzę, że dni zwrotu maleją. To jak to rozumieć?
@MarcinWaszak a tak że algorytm allegro jest upośledzony i jak paczka dojdzie to zacznie odliczać na nowo radze odebrać i dopiero zgłosić zwrot bo wysyłka pocztą wskazuje na brak smarta a to może się równać z uszczupleniem kwoty zwrotu zgodnie z regulaminem allegro o koszt powrotu paczek do nadawcy pozatym poczta nigdy nie należała do szybko realizujących przewoźników
Tym się nie przyjmuj że maleje czas na zwrot, ponieważ liczy się on od czasu odebrania, jak masz zwrot a chcesz go zwrócić to klikaj zwrot.