Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam , mój młody wystawił item z gry na allegro lokalnie (nóz do gry), przez kilka godzin zgłaszali się ludzie co próbowali go oszukać wysyłali linki co allegro blokowało itd , podczas konwersacji z oszustem gdzie mój młody był obrażany puściły mu nerwy i też napisał określenie "pajac" allegro zablokowało nam konto, nawet możliwośc zakupów.....nie wiemy na ile ta blokada jest, nikt nie odpisuje na zgłoszonie reklamacji poprzez formularz , co mamy robić? prowadzę firmę a mam zablokowane możliwość zakupów.......
@Januszek212121 tutaj z tego co widzę padło zdecydowanie więcej wulgarnych, obrażliwych i niedopuszczalnych zdań w kierunku innych. Cytować ich publicznie tutaj nie będę.
Napisałeś do nas mailowo jako, że Ty pisałeś do innych te wiadomości, a tu piszesz, że nie Ty.
Otrzymaliśmy od Ciebie wiadomość 30 min. temu, proszę o cierpliwość. Odpowiedni zespół odpowie Tobie i oczywiście zacytuję wiadomości kierowane z Twojego konta.
Dopiero dzis na mailu zobaczylismy blokade, i podczas zakupow, przeprosilismy, ale trzeba zauwazyc ze wyzwiska byly w dwie strony z przegieciem u naszego mlodego, chcial zarobic na wakacje Jakies pieniadze a tam jak widac, kazdy probowal go oszukac, wysylajac linki ktore blokowaliscie pomimo ze zchodzil z ceny, mamy konto OK 12lat i zdarzyla sie pierwszy raz taka historia, jeszcze raz przepraszamy
@Januszek212121 dział bezpieczeństwa jak Temida ślepa ale tnie po równo 😆
Jak złożyłeś czynny żal.to poczekaj na odpowiedź. Odpowiadają wg. kolejności zgłoszeń. Czasami kilka godzin a czasami kilka dni lub tygodni.
nadal czekamy , była odpowiedz od Pani jakieś wczoraj , żebyśmy potwierdzili , że to więcej się nie powtórzy , odpisalismy, przeprosilismy i cisza........