Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Oszustwo sprzedającego
Poszukuję osób oszukanych przez [edycja]
@asiks1981 a co boisz się sama iść na policję czy co ?
Masz wyrok nazywając kogoś oszustem, zgłoś są odpowiednie służby co się tym zajmują, poinformuj allegro 🙂
Nie podajemy na forum nicków 😞
Oszust a oszustwo to jest różnica. Wiem jak działa prawo. Dziękuję ale szukam osób a nie doradczy.
Proszę o pomoc wyślę na maila całą sprawę tylko nie wiem do kogo mam się z tym udać ,Czuję się oszukana zakupionym produktem z allegro i osoba która sprzedała to też mnie oszukała żeby pieniędzy nie oddać
@Client:33991232 Opisz problem i poproś o pomoc Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...
@Client:33991232 też zdecydowanie zachęcam do skorzystania z naszego wsparcia pozakupowego 🙂 Skorzystaj z rady @xyz96 .
Allegro nie kwapi się do pomocy kupującym i nawet nie zablokuje konta takiej osobie która ma pełno negatywów i ciągle legalnie sprzedaje przedmioty
@Client:75887342 Niekoniecznie jeśli twoje argumenty mają silą podstawę jest szansa by takiego sprzedawcę odstawić na boczny tor .zgłaszaj problem przez formularz ,zacznij dyskusję ze sprzedającym będzie musiał się ustosunkować w ciągu 24 h inaczej mu zablokują sprzedaż.
zgłaszałam na allegro i on cały czas sprzedaje i oszukuje ludzi
dyskusja też była pisma od prawnika i dalej sprzedaje
ja już sprawę zgłosiłam wyżej bo ten typ nie kwapi się żeby oddać pieniądze