Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:77352599 zapytać się kiedy dokona zwrotu pieniędzy.
To ja się odniosę także do tematu, co jeżeli sprzedawca zwyczajnie olewa wiadomości, także tę od allegro w kwestii okazania dowodu wysyłki lub zwrotu pieniędzy na konto, a można zauważyć, że codziennie się loguje.
Kiedy nastąpi zwrot pieniędzy ?
Cześć @LucJush, czy sprawa o której piszesz dotyczy Ciebie? Jeśli tak, podaj proszę numer zamówienia którego dyskusja dotyczy, zweryfikujemy to 🙂
@matt_rose Ticket już jest otwarty. Minęło 7 dni od płatności, wysłałem wiadomość do sprzedawcy i zostałem zignorowany. Wtedy po paru dniach otworzyłem spór. Gość dostał już ostrzeżenie od bota allegro i dalej milczy.
@KOGIEL_T się łaskawie proszę nie wtryniaj skoro nie masz pojęcia o podstawowych opcjach w allegro czy allegrolokalnie jak to kiedy dany użytkownik ostatnio się zalogował.
A co do sprzedawcy, a raczej oszusta i złodzieja to jest to użytkownik [edycja] cały czasy się loguje i wystawia nowy towar.
@LucJush ja się grzecznie zapytałem, ale jak jesteś taki obeznany w opcjach Allegro, to powiedz mi kiedy ja się ostatnio logowałem, bo nigdzie nie mogę tego znaleźć😉
@KOGIEL_T No jak widać, allegro ukręciło łeb tej funkcjonalności na witrynce dla sklepów 🙂
Kolejne dni mijają, a Jacek teraz w porozumieniu z Allegro oszukuje kupujących, gdyż ani odpowiedzi od allegro, ani odpowiedzi od złodzieja, a ten cały czas się loguje.
Cześć, @LucJush. Podjęliśmy już odpowiednie kroki wobec tego sprzedającego.
Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Widzę, że już zgłosiłeś wniosek o Allegro Protect. Niedługo otrzymasz decyzję w tej sprawie.
Nie ma możliwości, żeby sprzedający nie odpowiedział na Twoje wiadomości. W szczegółach zamówienia masz 'zglos reklamację lub problem', kliknij to i napisz do sprzedawcy jeszcze raz. Jeżeli nie odpowie to po 24h możesz poprosić o pomoc Allegro.
Jesteś pewna, że nie zwrócił wpłaty? ona od razu spłaca AllegroPay.
Patrz, nadal nie odpowiada i co mu zrobisz. Ciekawsze co allegro zrobi.
@LucJush a gdzie Ty to widzisz, że codziennie się loguje🤔
@KOGIEL_T A jednak 🙂. Jeśli sprzedaje na allegro Lokalnie, to pod informacją kto zacz - jest data ostatniego logowania.
@szymela54 to wiem😋, ale lokalnie, to nie mógł kupić na raty, a tak btw, to te statusy są nie aktualne, bo np. taki @Mateo7o007 dziś pisał na gadane, a status logowania ma wczoraj 15:09😁
@KOGIEL_T Ale Lucjusz nie wspominał nic o allegro pay 😛. Statusy są aktualne, tylko aktualizują się w tempie molto adagio🙂.
@szymela54 u nich, to raczej larghissimo😁, a ja się zasugerowałem tematem w którym jest Allegro pay😉