anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co zrobić jeśli sprzedajacy nie otrzymal kwoty, która został pobrana z konta?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:47888060
#7 Wielbiciel#

Witam . Co mam robić? Sprzedający do dziś nie otrzymał kwoty z rachunku bankowego zostały pobrane pieniądze.   Zamawiała przez allegro. Mój meil. [edycja]20211202_113905.jpg

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
LEW433
#21 Demiurg#

Sprawdź zakładkę "Moje zakupy: jeżeli sprzedający otrzymał to masz w opłacone, taki towar jest kredytowany przez allegro pay i po złożeniu wniosku, przyznaniu kredytu i dostępności towaru dopiero zostaje opłacony.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

😄

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@Client:47888060 Nie podawaj tu maila, bo to miejsce publiczne. Skąd wiesz, że sprzedawca  nie otrzymał kwoty? Wejdź w zakładkę Moje zakupy, potem kliknij Szczegóły zakupu, następnie Rozwiń szczegóły zakupu i zobacz po prawej stronie status wpłaty. Zakończona - sprzedawca ją otrzymał. Anulowana, Nieudana, pieniądze wrócą do Ciebie w ciągu 3 dni. Wtedy ponów płatność. Rozpoczęta - poczekaj do jutra. 

oznacz moderatorów
Client:47888060
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za zwrócenie uwagi. Tylko teraz niewiem jak usunąć meila. 

Sprzedający nie otrzymał kwoty bo w statusie nadal pisze " rozpoczęty" 

Możliwe że mógł być mój błąd źle wpisałem numer rachunku odbiorcy i teraz już nie otrzymam zwrotu? Dane się napewno zgadzaly. Często zamawiam na allegro pierwszy raz mam taki problem.  

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:47888060 wyjaśniam to dla Ciebie. Wrócę, gdy tylko otrzymam odpowiedź. Nie mart się, edytowałam Twój adres e-mail z pierwszej wiadomości. Widać, że wykonałaś przelew tradycyjny, więc nie martw się środki nie znikną. Albo dojdą do sprzedającego albo wrócą do Ciebie. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:47888060 już wyjaśniam. Przelew utknął, ponieważ zmieniłaś tytuł transakcji. Bardzo proszę napisz do nas w tej sprawie tutaj. Wszystko wyjaśnimy i pokierujemy Cię co zrobić, by  odzyskać wpłatę 🙂 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów