Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam . Co mam robić? Sprzedający do dziś nie otrzymał kwoty z rachunku bankowego zostały pobrane pieniądze. Zamawiała przez allegro. Mój meil. [edycja]
Sprawdź zakładkę "Moje zakupy: jeżeli sprzedający otrzymał to masz w opłacone, taki towar jest kredytowany przez allegro pay i po złożeniu wniosku, przyznaniu kredytu i dostępności towaru dopiero zostaje opłacony.
😄
@Client:47888060 Nie podawaj tu maila, bo to miejsce publiczne. Skąd wiesz, że sprzedawca nie otrzymał kwoty? Wejdź w zakładkę Moje zakupy, potem kliknij Szczegóły zakupu, następnie Rozwiń szczegóły zakupu i zobacz po prawej stronie status wpłaty. Zakończona - sprzedawca ją otrzymał. Anulowana, Nieudana, pieniądze wrócą do Ciebie w ciągu 3 dni. Wtedy ponów płatność. Rozpoczęta - poczekaj do jutra.
Dziękuję za zwrócenie uwagi. Tylko teraz niewiem jak usunąć meila.
Sprzedający nie otrzymał kwoty bo w statusie nadal pisze " rozpoczęty"
Możliwe że mógł być mój błąd źle wpisałem numer rachunku odbiorcy i teraz już nie otrzymam zwrotu? Dane się napewno zgadzaly. Często zamawiam na allegro pierwszy raz mam taki problem.
@Client:47888060 wyjaśniam to dla Ciebie. Wrócę, gdy tylko otrzymam odpowiedź. Nie mart się, edytowałam Twój adres e-mail z pierwszej wiadomości. Widać, że wykonałaś przelew tradycyjny, więc nie martw się środki nie znikną. Albo dojdą do sprzedającego albo wrócą do Ciebie.
@Client:47888060 już wyjaśniam. Przelew utknął, ponieważ zmieniłaś tytuł transakcji. Bardzo proszę napisz do nas w tej sprawie tutaj. Wszystko wyjaśnimy i pokierujemy Cię co zrobić, by odzyskać wpłatę 🙂