Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem czy też tak macie, czy padło tylko na zielony paczkomat Allegro w którym ja odbieram przesyłki. Pierwszą przesyłkę odebrałem bez problemu kodem QR, potem przy następnych nie działa ani zdalne otwieranie, pomimo, że niemal dotykam telefonem wyświetlacza cały czas chce, żebym "podszedł bliżej". Na kod QR nie reaguje, coś tam próbuje skanować, światło się zmienia, ale nic nie czyta. Jedyna możliwość to otwierania z kodu wbijanego "z palca". No i teraz pytanie, czy wszystkie działają tak jakby chciały a nie mogły, czy to ten jeden i warto zgłosić to do Allegro.
@profile Coś te piękne eko-maszyny Allegro jednak zawodzą, ponadto występują inne problemy z nimi związane, bo pojawiło się sporo zgłoszeń. Za przesyłkę względem Ciebie odpowiada sprzedawca do czasu, aż ją otrzymasz. Jemu więc składaj reklamację i domagaj się niezwłocznego, skutecznego wydania towaru bez żadnych dopłat lub zwrotu całej wpłaty. To ze sprzedawcą zawierasz umowę na zakup i dostarczenie towaru.
Jakie reklamacje? Przecież odebrał przesyłkę. Co prawda była dramaturgia i kod trzeba było wbić palcem, ale nie wiem co jeszcze mógłby tutaj zrobić sprzedawca? Przyjechać i poślinić palec ?
Te zielone paczkomaty działają tak, jak całe Allegro. Ale nie narzekajmy, przecież Allegro zatrudnia najlepszych informatyków. 🙂
Którzy robią testy na produkcji -,-
@profile Podaj mi proszę adres automatu, którego dotyczy ta sytuacja.
Wyszyńskiego 13, 94-048 Łódź
@profile Dziękuję, będę jeszcze ogromnie wdzięczna za numer Twojej przesyłki oraz datę i godzinę, kiedy dokładnie próbowałeś ją odebrać.