anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co zrobić jeśli sprzedawca poinformował allegro o zwrocie pieniędzy a ja tych pieniędzy wciąż nie ma

bllu1
#7 Wielbiciel#

Kupiłam rzecz które nie zostały wysłane na czas więc zrezygnowałam z zakupu a sprzedający wysłał towar dzień po tym jak otrzymał moją rezygnację. Po kontakcie ze sprzedawcą nie odebrałam przesyłki. Czekałam na zwrot pieniędzy który nie nastąpił więc po prawie trzech tygodniach napisałam do sprzedawcy upomnienie odpisał że niby pieniądze miały być do piątku. W poniedziałek wysłałam kolejną wiadomość że pieniędzy nie a ja czekam we wtorek mi odpisali że jest wysłany zwrot i na allegro to zostało zgłoszone a ja pieniędzy nie mam na koncie. Co zrobić?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

@bllu1  Mail od Allegro o zwrocie jest?

oznacz moderatorów

bllu1
#7 Wielbiciel#

Nie przypominam sobie żebym dostała takiego e-maila od allegro. Jak wchodzę w zgłoszenie na allegro protekt to tam mi wyskakuje wiadomość że sprzedawca wysłał nr zlecenia przelewu ale od allegro raczej nic takiego nie mam

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Załóż dyskusję @bllu1 jak był zwrot kasy to ci bot automatycznie zamknie. Albo podaj szczegóły zakupu moderatorkom też mogą sprawdzić... taki zwrot od zlecenia też chwile przez system allegro może się mielić te 2-4 dni robocze przed świętami młyn jest

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

one nie muszą być na koncie. Mogą być na karcie albo allegro pay bo wracają tam skąd wyszły

oznacz moderatorów

bllu1
#7 Wielbiciel#

no właśnie było płacone blikiem i powinny być na koncie 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@bllu1 Jeśli płatność była blikiem, zobaczysz zwrot w historii transakcji z datą zakupu. Podaj numer zamówienia- sprawdzę, czy sprzedający zwrócił pieniądze. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów