Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem kupić nożyce, bo mam kupon na ich cenę, wybrałem produkt z listy z bezpłatna dostawą, ale po tym jak się znalazł w koszyku wyskoczyło, że jednak mam za nią płacić, to błąd na Allegro, chciałbym jednak dokonać tego zakupu i nie musieć płacić za jego dostawę, jak sprawę załatwić? https://allegro.pl/oferta/fiskars-1062544-nozyczki-ogrodowe-renew-21-cm-11943997639
@Client:50500335 a masz smarta ??? jaką metodę dostawy wybierasz ???
@Client:50500335 w tej ofercie dostawa jest darmowa dla kupujących, którzy mają wykupioną usługę Smart! Ty niestety nie masz tej usługi i dlatego na formularzu płatności i dostawy naliczany jest koszt dostawy.
No właśnie nie, tak widzę, że tak jest, ale wybrałem ten produkt z listy z darmowej dostawy.
Zaznaczyłem opcję tylko i wyłącznie bezpłatnej dostawy, nie Smart i taki napis jest przy tym produkcie.
Będzie darmowa, będzie ale ten użytkownik umożliwia ją od 1500 zł także trzeba kupić 30 sztuk nożyczek.
Należy uwaga zapłacić za dostawę albo pojechać do sprzedawcy do sklepu i zakupić osobiście
Był ten produkt na liście z darmową dostawą
@Client:50500335 chyba jednak błąd Twój a nie Allegro bo właśnie sobie przefiltrowałem aukcje zaznaczając darmową dostawę i tej oferty tam nie ma.