Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kilka razy dostałam maile od Obsługi Klienta, że jestem jedną z osób, które wygrały na Allegro prezenty i trzeba działać szybko, bo kto pierwszy ten lepszy. Nie wchodziłam w link do tych prezentów ani w link, żeby się wypisać z powiadomień. W wiadomościach podane są maile osób, które też wygrały i np. jest to ... Szymon Hołownia, Weronika Rosati, Jerzy Urban (nie żyje), Agnes Albright. Czy ktoś miał do czynienia z czymś takim, co zrobiliście, zgłosiliście gdzieś?
@Karolka2 Dobrze, że nie wchodziłaś w żadne linki. To nie są maile od Allegro co jest oczywiste 🙂
Wcześniej oznaczyłam te wiadomości jako spam, ale mimo to przychodzą dalej. Oczywiście można się wypisać z ich otrzymywania, ale trzeba wejść w link, więc nie wchodzę, bo to z pewnością pułapka. Chciałam się dowiedzieć czy takie maile ktoś otrzymuje i co mogę zrobić.
Takie maile otrzymują zapewne tysiące innych osób.
Generalnie za wiele z tym zrobić nie można, SPAM jak to SPAM - był, jest i będzie.
Usuń te wiadomości i zapomnij o sprawie.
@Karolka2 czy możesz przesłać tę wiadomość za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres phishing@allegro.pl? Dzięki temu nasz zespół będzie widział, z jakiego adresu jest wysyłana i będzie mógł podjąć działania. Dobrze, że zachowałaś ostrożność i dziękuję, że nam to zgłosiłaś.
Jasne, zaraz to zrobię.