Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wie ktoś ile czasu trzeba czekać na przyznanie rat payu? Wypełniłem wniosek (mbank) wczoraj wieczorem i wciąż nie dostałem żadnej wiadomości.
Kolejne pytanie, czy moge wypełnić kolejny wniosek o raty, tym razem w innym banku bez obawy, że za pare dni rozpatrzą mi poprzedni i naliczy mi raty 2x albo będą jakieś konsekwencje związane z rozpoczęciem rat? Czy moze raty zalicza od momentu przelania 1zł i do momentu aż nie wpłace im tego nic sie nie dzieje?
@Sloneczko5511 Jeżeli nie przelałeś 1 zł w celu weryfikacji danych, do zakupu ratalnego na pewno nie dojdzie, a wniosek po kilku dniach zmieni się automatycznie w anulowany. Możesz wypełnić wniosek ponownie już teraz.
Nie dziw się, że długo czekasz, jest weekend. Wstrzymaj się lepiej do poniedziałku.
Oczywiście żeby doszło do zatwierdzenia twojego wniosku musisz wpłacić 1.01 zł, jeżeli wszystko zrobiłeś jak należy to poczekaj do poniedziałku, tu masz opisane jak kupować na raty: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/informacje-ogolne/jak-kupowac-na-raty-rKxBgYZnDIX