anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

czemu nie moge ocenic produktu

wwysocki2005
#7 Wielbiciel#

witam. poniewaz kupiłem u kogos(

) przedmiot który mi nie odpowiada chciałbym wystawic ocene aby przestrzec innych kupujacych.

moja ocena kupujacego nie znalazła sie na jego profilu 

https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione/d544ba11-a9e8-11eb-b873-6d919d5576a6

a produkt ktory kupiłem nie moge ocenic kiedy widze ze sprzedajacy na nowo je sprzedaje. 

jak wy to robicie ze u jedych mozna wystawic ocene a innych oszostow wspieracie?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

@wwysocki2005 Mówimy o ocenie produktu, która jest widoczne u każdego sprzedającego ów produkt? Ocena kupującego możesz ją zrobić w odpowiednim czasie i jeżeli nie anulowałeś zakupu. Tu masz opisane jak to się robi: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/oceny-i-komentarze/jak-ocenic-zakup-mGwAg1LxPFW

oznacz moderatorów

wwysocki2005
#7 Wielbiciel#

Tak wiem. Produkt został zakupiony. Mogę ocenić produkty które kupiłem przed nim i po nim ale z jakiegoś powodu nie mogę opisać tego konkretnego na którym mi zależy

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Dziwne, nie znam szczegółów, ale zapewne wszystko wyjaśni moderator : @la_nika 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@wwysocki2005 konsultuję tą sprawę, więc wrócę z potwierdzeniem lub wyjaśnieniem, ale myślę, że stało się tak ponieważ oferta została zakończona, dlatego, że na Allegro nie można sprzedawać dostępu do kont związanych z muzycznymi platformami streamingowymi (wyjątkiem są oficjalne działalności w zakresie odsprzedaży), Twój komentarz nie został usunięty, widzę go, ale nie ma już tej oferty. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@wwysocki2005 otrzymałam odpowiedź i potwierdziły się moje przypuszczenia, Twojego komentarza nie widać na karcie Sprzedającego, ponieważ oferta została przez nas zakończona. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

W4rbird
#8 Zapaleniec#

fajna cenzura, nie ma to tamto

oznacz moderatorów