Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Miałem kilkanaście produktów koszyku przez dłuższy czas. Dzisiaj wszedłem i koszyk był pusty. Sam nie usuwałem żadnego produktu z koszyka. Jaki może powód usunięcia zakupów z koszyka? Czy da się odzyskać dane z koszyka?
@Client:48060928 Nie , nie da się odzyskac produktów z koszyka. Musisz dodawać jeszcze raz.
ps Być może aukcje się skończyły?
Raczej się nie skończyły (nie tyle na raz). Dodałbym jakbym pamiętał co tam jest - no ale trudno się mówi. Trzeba szukać jeszcze raz 😄
Nie da się, możesz zawsze mieć w "obserwowanych" i w koszyku zawsze jest większa pewność że przetrwają. Koszyk znikł bo towar mógł zostać sprzedany.
@Client:48060928 Ja też kiedyś miałem taki przypadek, jednak nie sądzę aby ktoś usuwał przedmioty celowo. Po prostu wystarczy że sprzedający zmieni cenę lub zakończy sprzedaż i koszyk się robi pusty. Lepszym rozwiązaniem jest zaznaczenie "Obserwuj", wtedy nawet gdy się coś zmieni to przedmiot zostanie z odpowiednim komunikatem że się zmieniło.
A z pustego nawet Salomon nie naleje więc musisz nakłaść do koszyka ponownie.
No właśnie muszę chyba polubić się z przyciskiem "Obserwuj". Dzięki za odpowiedź 🙂
Mogły zniknąć po czyszczeniu ciasteczek w przeglądarce.