Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zauważyłem fajne buty w necie i się zdziwiłem
Sklep posługuje się logo allegro ale faktycznie nie ma go na allegro i nie można tam tych butów kupić.
Co o tym sądzicie ? Może coś przegapiłem ?
Po prostu to inne Allegro. Allegro to dosyć powszechnie znany wyraz, zwłaszcza w muzyce często stosowany.
Allegro = wesoły, zadowolony
Bzdura, logo+nazwa są wyłącznie własnością allegro
@dawnandout Sam piszesz bzdury. Mogą być zastrzeżone ale wcale nie wiesz czy są zastrzeżone i czy na cały świat czy tylko na terenie Polski. Bo to są koszty.
A napis w tym linku owszem moze jest trochę podobny do loga Allegro, ale identyczny nie jest.
Więc to temat dla prawników, mają szansę się wykazać.
A ja już wiele razy oglądałem nazwy łódek z napisem Allegro i jeszcze inne. To naprawdę popularna nazwa i nikogo nie dziwi.
@dawnandout dziękujemy za informację. Działamy już w tej kwestii.
Czyli co robicie ? Bo jestem ciekaw 🙂
@dawnandout Szczegółowa procedura to informacja wewnętrzna, dlatego nie mogę podzielić się z Tobą szczegółami. Wykorzystywanie naszego logo jest niezgodne z prawem i zgłosiliśmy to administratorowi. Resztą zajmie się już nasz dział prawny.
Rozumiem 🙂
@dawnandout oni mają więcej stron i prawdopodobnie wyłudzają dane do kart, dane adresowe z telefonami i nigdy nie dostaniesz towaru albo w co nie wierzę kupują na portalach i wysyłają, na przyszłość możesz też zgłaszać tu https://incydent.cert.pl/domena#!/lang=pl
Najlepsze że w tym sklepie co podałeś już złożono ID zamówienia 00006637 zamówień i tyle danych ludzie podali ciort wie komu 😞