Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
po krotce:
w jednym czasie nie otrzymalem produktow od dwoch sprzedawcow z tego jeden z azji.
wykląłem ich od najgorszych, zbluzgalem a serwis allegro nie potrafiąc nic zrobic (szczegolnie z azjatą) wykorzystal ten fakt na kozysc swoją i nieuczcowego sprzedawcy banując mi konto ktore mam od 16 lat.
zakonczyli w moim imieniu dyskusje i nie odpowiadają mi na pytanie kiedy otrzymam zwrot...chinol odpowiada co drugie dzien najbardziej infantylnie jak tylko sie da...serwis allegro wyłączył opcję proszenia o pomoc i oznajmił w e mailu ze od tej pory noe odpowiada na moje wkoorwienie.
nie dostalem od chinczyka poeniędzy a serwis zablokowal mnie informojąc ze jak pojde do sądu to oni pokazą moje obelgi!
dla mnie wybuch gniewu to uciązliwa ale normalna rzecz i lekarz powiedzial mi ze nie powinno gromadzic sie zlych emocji. allegro uwaza ze moze mnie zbywac a ja z wymuszonym usmiechem musze godzic sie na takie coś!
to normalne?
nadal nie sprostowała pani bzdur ktore zaczela wypisywac!
@inCzZ jeśli towar zamówiony był z Chin to:
1 nie da sie go śledzić aż nie pojawi się na granicy z Polską
2 na granicy dostanie nr do śledzenia i powinieneś dostać powiadomienie. Celnicy mogą dowalić ci cło i vat
3 paczka z Chin średnio idzie miesiąc
4 Chińczyk odpisuje ci przepuszczając chiński przez google translator ma 24h na odpowiedź jak ty coś do niego napiszesz więc nie licz że odpisze z sensem zwłaszcza jak mu rzucasz bluzgami bo nic nie kuma, on też twoje wiadomości tłumaczy przez google translator więc jak chcesz sie cokolwiek dowiedzieć używaj krótkich prostych zdań
5 jeśli masz możliwość odstąpić od umowy to sugeruje odstąpić bo to co kupiłeś będzie tym co kupiłeś z nazwy tzn kupileś rower to dostaniesz rower ale prawie pewne jest że nie ten typ model nie będzie to ten co na zdjęciach etc
6 nie licz na oryginał tylko produkt oryginałopodobny plus zwrot tego jest po twojej stronie wraz z kosztem zwrotu chyba że kupiłeś w smarcie
7 odesłanie na reklamację to będzie koszmar