Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry,
W glowie pojawil mi sie pomysl wynagradzania uzytkowników za oceny - np.
- 1 Moneta za recenzję - tutaj musiało by być coś więcej niż "Super", sytem powinien wymagac dluzszego opisu i podania zalety wady aby otrzymac monetę, przey krotszych opiniach bedzie po staremu bez benefitu.
- 2 Monety gdy dodatkowo jest zdjecie/a.
EDIT: Tutaj możnaby było nawet uzależnić wydanie monety od ilości polubień danej recenzji - np. minimum 5 aby otrzymać monetę. Możliwości są dziesiątki tak aby Allegro nie było zbyt stratne, a użytkownicy trochę bardziej zmobilizowani 🙂
Co nam to da? Allegro bedzie najlepszym źródłem do sprawdzania ocen produktów w internecie - zachęci to użytkowników do wystawiania recenzji, a to wpłynie na jakość ich zakupów - win win.
Pozdrawiam.
A kto miałby za to zapłacić? Sprzedawca pewnie.
Czy za negatywa też będzie zapłata?
I czy na pewno chcemy kupionych dobrych opinii. Skoro za ocenę bardzo dobrą będzie zapłata, to kto będzie chciał wystawić średnią.
@Client:35386082 finalnie , to i tak za wszystko płacą sprzedawcy😉, a taki system nagradzania za każdą ocenę, może by zmotywował kupujących, a średniej już teraz nie ma, jest jak w starożytnym Rzymie
@mcsis Rozrzutny jesteś.... moneta za ryzyko procesu sądowego to naprawdę hojne wynagrodzenie.
@mcsis nie planujemy wprowadzić takiego "wynagradzania" natomiast dziękuję za podzielenie się swoim pomysłem.