Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
...i dlaczego tak?
Mój powód to ostatnio emitowana reklama z tym kretyńskim "baraniem śpiewem". Wyjątkowo mnie ona odstręcza od zainteresowania serwisem. Na sam jej dźwięk wyłączam się na tyle mentalnie że nawet nie wiem o co chodzi w reklamie. Raz czy dwa dotarło do mnie coś na temat dnia dziecka bo akurat o nim myślałem ale jednak jest już po dniu dziecka a "owczy śpiew" emitowany jest nadal.
Przyjrzałem się w reklamie wrzuconej na YouTube i nie dostrzegam w niej głębszej treści. Akurat tutaj dźwięk pasuje do obrazu 😁
Jak widać po komentarzach to nie tylko mnie reklama zniechęca.
@rafnov I o to właśnie chodzi, reklama ma być zauważona, ma być wyrazista, ludzie muszą ją zauważyć i zapamiętać.
Nie jest ważne czy mówią dobrze czy też źle, ważne żeby mówili. Mówili o nas nie o innych.
Wygląda na to że ta reklama jednak spełnia swoją rolę.
@br. i docelowy rezultat jak
@drekenzes Śmiej się, śmiej... ale ludziska potem przez wiele lat niektóre reklamy pamiętają:
- Jeśli chcesz być Gagarinem to jedz tylko margarynę !
albo - Sia la, la... sia la, la mydełko FA !!!
Nie pamiętam nic z tego jako reklamy. Mydełko FA natomiast NIESTETY pamiętam sprzed 30 lat z miejscowych bazarów.
Obrzucić ludzi kupą i cieszyć, że się z niej wycierają. Słabe to.
reklamy allegro w tv są dziwne
to tej pory nie wiem co reklamują
do zakupów raczej nie zachęcają
@rafnov Cześć, dziękujemy, że znalazłeś czas, żeby podzielić się z nami swoją opinią dotyczącą reklam. 🙂