Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro po 15 latach zablokowało mi konto bo jak twierdza monety wirtualne co wciskaja do każdego zamowienia zostaly mi naliczone a ja zwrócilem towar wiec mam - 91 monet i uznali to za próbe wyłudzenia monet ^^ probowalem to wyjasnic ale nietety boty nie ogarniają tematu. tak czy inaczej pytanie Czy allegro schodzi na psy? pierw spamuja smsami mailami ze monety tu monety tam sami juz nie wiedza chyba ile i komu daja full paypala tez mi dali a potem blokuja konto po 15 latach gdzie natłukłem u nich zakupów za duże pieniadzę i nigdy nie bylo zadnych problemow . allegro oganij sie bo dramat.
Pewnie wykorzystałeś monety , których system nie dążył Ci ściągnąć po zwrocie towaru
nie wiem nie idzie się dogadać z botami
@Khorba666 No to wyobraź sobie taką sytuację:
Wchodzisz do jakiegoś domu, wielki salon, poczekalnia, jest jakiś stół, na stole leżą jakieś monety, może złote?
Nikogo nie ma więc bierzesz sobie jedną taką monetę, a tu nagle wyskakują ochroniarze i wykopują cię za drzwi. Żadnych wyjaśnień.
Czy to ochrona zeszła na psy?
Ech za monety z wyzwań raczej nie banują. Pewnie skorzystałeś z monet od sprzedającego przy zakupach jakichś tam przedmiotów. Za te monety płaci sprzedawca. Zakup wraca to i monety mają do niego wrócić. Raz, drugi Ci się upiecze... Ale jak robisz tak dalej to wiadomo, że sprzedawcy zgłaszają i w końcu wyłapiesz... W ofertach przeważnie nawet pisze, że przy zwrocie gratisy itp też należy odesłać. Monety to też jest gratis. Sprzedawca za każdą taką monete płaci 1.22 zł. Nie jesteś pewien czy coś zwracasz to czekasz z wydaniem monet, aż się zdecydujesz...