anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy Allegro Smart w promocji za 39,90 jest powiązane obligatoryjnie z Allegro Pay?

MAMY ROZWIĄZANIE!
mloo1
#1 Nowicjusz

Czy kupując Allegro Smart w promocji za 39,90 mogę dokonać płatności z wykorzystaniem bonów MyBenefit?

W regulaminie Allegro Smart wyczytałem warunek korzystania ze Smarta od płatności poprzez Allegro Pay. Smart.jpg

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@mloo1 za usługę Allegro Smart! nie zapłacisz kartą poadrunkową. Jednak jeśli pytanie dotyczy realizowania zakupów z darmową dostawą w ramach Allegro Smart! - to tak, opłacisz takie zamówienie kartą podarunkową.

Nie musisz opłacać zamówień tylko za pośrednictwem Allegro Pay, możesz skorzystać też z innych metod płatności tj. karta, blik, przelew. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mlodydg85
#7 Wielbiciel

Witam. Dlaczego nie mogę  skorzystac z promocji allegro smart za 39zl ? Mam ustawione zgody z zakladce email, ale po przejsciu do zakupu allegro smart cena jest regularna. Pozdrawiam

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Promocja jest kierowana tylko do wybranych użytkowników. Mnie wygasł nie dawno smart na 2 kontach to promocję dostałam tylko na tym co ostatnio coś kupowałam. Natomiast konto gdzie kupowałam smarka tylko do sprzedaży na lokalnym jej nie ma...

Ogólnie tu nic nigdy nie jest jawne i lepszej odpowiedzi nawet od moderatorów czy pracowników supportu nie dostaniesz...

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Zauważ, że po Allegro Pay masz ",". Sądzę że "geniusz" piszący regulamin uznał iż pod "Usługi Płatności" kryją się wszystkie normalne formy płatności typu: Payu, Przelewy24, Allegro Finanse i kupony czyli wszystko co wymaga posiadania funduszy w jakiejkolwiek formie. Natomiast Allegro Pay wpisał osobno, bo to kredyt.