Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupiłem dosłownie parę minut temu rower od BIEKEEMPORUM przyznaje że spojrzałem tylko na opinie i nie miał on negatywnych opinii ale za to
zauważyłem to dopiero po zakupie. Przyznaje aż mi się źle zrobiło produkt wziąłem w ratach i teraz nie wiem czy w ogóle do mnie dojdzie jak sądzicie cofnąć zakup czy co w ogóle robić
@numloock97ck Jeśli chcesz zrezygnować z zakupu to w szczegółach tego zamówienia kliknij ANULUJ ZAKUP lub ZWRÓĆ ZAKUP - w zależności od tego która opcja Ci się wyświetla.
pytanie co się stanie jeśli brałem w raty i wziąłem kredyt musze odstąpić jeszcze od tego kredytu czy allegro już je cofnie ?
@numloock97ck jak sprzedawca dostał kasę to musisz poczekać na zwrot do banku i odstąpić od kredytu, ale to masz w umowie kredytowej, zdjęcia nie widać więc tak naprawdę nie wiemy co Cię zaniepokoiło ?
@kostas11 Pewnie to, że przewidywana dostawa za 44 dni 😉
dane firmy to ciąg losowych liter to samo email
@numloock97ck Kupiłeś od Chińczyka. Te losowe litery to dane sprzedającego przepuszczone przez translator a adres mailowy jest zaszyfrowany przez allegro - wygląda tak u każdego sprzedającego.
To akurat nie translator. Translator wstawia odstepy między wyrazami, a chińczyk pisząc ręcznie w Pinyin, wali wszystko jednym ciągiem.
Witaj @numloock97ck
Czy otrzymałeś rower i czy dotarł do Ciebie w określonym przez sprzedawcę terminie?
Czy jest zgodny z opisem i został dobrze zabezpieczony przed wysyłką?
Ja również chciałbym kupić u nich rower, ale mam pewne obawy czy to zrobić, zwłaszcza, że cena jest kusząco niska.
Twoja odpowiedź będzie dla mnie (i być może dla przyszłych kupujących) bardzo przydatna.
Dziękuję i pozdrawiam.
Wszystkim, którzy również zastanawiają się czy BIEKEEMPORUM to rzetelny sprzedawca odpowiadam: TAK!
Po namyśle, skuszony konkurencyjną ceną kupiłem u niego rower elektryczny DYU Stroll 1. Dotarł do mnie szybko i w idealnym stanie (wysyłka miała miejsce z magazynu w Polsce). Sprzedawca bardzo szybko odpisywał na zadawane pytania i zapewnił, że w razie ewentualnego zwrotu towaru, będzie on odesłany do polskiego magazynu a nie do Chin.
Na szczęście nie było takiej potrzeby, rower po 1,5 miesiąca codziennego użytkowania sprawuje się świetnie!
Mogę z czystym sercem polecić sprzedawcę!
@Gonzou Ten sprzedawca nie ma już żadnych ofert, bo nie wysyłał opłaconego towaru, taki był uczciwy.