Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprawa wygląda tak. Zamówiłem sobie X przedmiot, nie zauważając że nie znmemiłem danych po poprzedniej przesyłce, Szczerze mówiąc lekko spanikowałem bo jest to kawałek od mojej aktualnej lokalizacji, I z forów dowiedziałem się że nic już z tym się nie da zrobić oprócz anulowania zakupu. Nie przewidziałem jednak że moje środki będą zamrożone przez około dwa dni, a potrzebuję tego przedmiotu na już (jest to prezent urodzinowy) I czy jest opcja Odwrócenia anulowanie przedmiotu? Jestem w stanie podjechać nawet na ten poprzedni adres byle bym nie musiał czekać na zwrot, potem na wystawienie ponownie ogłoszenia i ewnetualny ponowny zakup.
@Poksioo systemowo nie da się od anulować. Może napisz do sprzedawcy, że jak się da to aby nie zwracał pieniędzy i najwyżej dopłacisz za wysyłkę i wyślę na właściwy adres.
Nie można odwrócić już anulowanego zamówienia, bo tych środków nie ma również już sprzedawca, zostały mu automatycznie zabrane, teraz pośrednicy płatności procesują twój zwrot.
Zresztą najlepiej jak napiszesz do sprzedającego w tej sprawie, jutro powinien ci odpowiedzieć.
Teraz już się nie da jak kliknąłeś anuluj zakup, Musisz kupić ponownie>pożycz kasę.🤗