anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy da się odwrócić anulowanie produktu

Poksioo
#1 Nowicjusz#

Witam, sprawa wygląda tak. Zamówiłem sobie X przedmiot, nie zauważając że nie znmemiłem danych po poprzedniej przesyłce, Szczerze mówiąc lekko spanikowałem bo jest to kawałek od mojej aktualnej lokalizacji, I z forów dowiedziałem się że nic już z tym się nie da zrobić oprócz anulowania zakupu. Nie przewidziałem jednak że moje środki będą zamrożone przez około dwa dni, a potrzebuję tego przedmiotu na już (jest to prezent urodzinowy) I czy jest opcja Odwrócenia anulowanie przedmiotu? Jestem w stanie podjechać nawet na ten poprzedni adres byle bym nie musiał czekać na zwrot, potem na wystawienie ponownie ogłoszenia i ewnetualny ponowny zakup.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Poksioo systemowo nie da się od anulować. Może napisz do sprzedawcy, że jak się da to aby nie zwracał pieniędzy i najwyżej dopłacisz za wysyłkę i wyślę na właściwy adres.

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Nie można odwrócić już anulowanego zamówienia, bo tych środków nie ma również już sprzedawca, zostały mu automatycznie zabrane, teraz pośrednicy płatności procesują twój zwrot. 

Zresztą najlepiej jak napiszesz do sprzedającego w tej sprawie, jutro powinien ci odpowiedzieć.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Teraz już się nie da jak kliknąłeś anuluj zakup, Musisz kupić ponownie>pożycz kasę.🤗

oznacz moderatorów