- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Czy można usunąć pozytywną wiadomość o sprzedającym? Jak wystawiałem opinie za inne zakupy, to z rozpędu wystawiłem pozytywną zanim przyszła paczka. A jak już przyszła przesyłka, to okazało się, że muszę jednak wystawić negatyw.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jeśli masz konkretne uzasadnienie pisz do allegro o możliwość zmiany bo raczej sprzedawca sam się nie zgodzi by dostać negatywa zamiast tego co dostał ,załóż mu dyskusję i złóż reklamację ze zwrotem na jego koszt.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@karp_fso Tak, da się. Powyżej @mwmonety wprowadza Cię w błąd, nie musisz niczego uzasadniać, nie musisz zakładać żadnych Dyskusji. Po prostu napisz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201&subjectId=0cf36533-0... Komentarz zostanie usunięty, a Ty możesz go po usunięciu wystawić ponownie z innej wersji, o ile nie minęło 90 dni od zakupu.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nie można usunąć komentarza. Regulamin Allegro - usunąć można pomyłkowy komentarz typu „chwale produkt” a wystawiłam negatywa lub odwrotnie, musi zawierać komentarz! Który świadczy ze doszło do pomyłki. sprzedawca może zwrócić się z prośba do ciebie o usunięcie komentarzach. Lub można sądownie usunąć komentarz

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@book_owo Ty też wprowadzasz w błąd. Na prośbę kupującego można usnąć każdy komentarz. Negatywny i pozytywny.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Powyżej przesłałam informacje bezpośrednio z Allegro. Zdjęcie jest wzięte ze strony Allegro.
treść komentarza i typ oceny musi jednoznacznie wskazywać na pomyłkę. Bo jeżeli nie wskazuje to komentarz jest ostateczny i jedynie decyzja sądu może usunąć komentarz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@book_owo Bzdury wypisujesz, nie masz pojęcia o zasadach. Tak jest wtedy, gdy sprzedawca chce usunięcia, gdy chce tego kupujący, komentarz jest usuwany.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Gdy sprzedawca zgłosi chęć usunięcia komentarza to zgodę musi wyrazić kupujący. Ma na to 14 dni. Odwrotnie nie idzie.
a bzdur nie wypisuje tylko odsyłam do regulaminu Allegro 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@book_owo Wypisujesz bzdury. Kupujący może zgodzić się na usunięcie komentarza, gdy poprosi o to sprzedawca. Odwrotnie się nie da, bo kupujący nie musi prosić sprzedającego, tylko pisze do Allegro i komentarz jest usuwany. Nie tylko piszesz bzdury, ale nie znasz i nie rozumiesz zasad.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jeżeli są spełnione poniższe przesłanki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Przestań wprowadzać w błąd. Masz tylko 75% pozytywów, więc nie ma co się dziwić.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Znalazłam regulamin i odsyłam do niego

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@xyz96 Jak już tak dobrze znasz reguły to czy tu na forum też ktoś kto pochopnie przyznał komuś "rozwiązanie" też może je cofnąć ,pytam bo niektórzy dużo tu wrzucają podpowiedzi a pytający na pierwszy z brzegu klepie a potem żałuje bo z czasem inni dają mu więcej w zadanym temacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@mwmonety Tak, może cofnąć rozwiązanie, moderacja też może to zrobić. Masz jeszcze jakieś pytania? Gdybyś miał, to stosuj interpunkcję, bo bardzo trudno zrozumieć, o co Ci chodzi.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
A gdzie to jest w regulaminie Allegro? Kiedyś chciałam usunąć komentarz który wystawiłam i nie mogłam... 🤔