Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy można usunąć pozytywną wiadomość o sprzedającym? Jak wystawiałem opinie za inne zakupy, to z rozpędu wystawiłem pozytywną zanim przyszła paczka. A jak już przyszła przesyłka, to okazało się, że muszę jednak wystawić negatyw.
Jeśli masz konkretne uzasadnienie pisz do allegro o możliwość zmiany bo raczej sprzedawca sam się nie zgodzi by dostać negatywa zamiast tego co dostał ,załóż mu dyskusję i złóż reklamację ze zwrotem na jego koszt.
@karp_fso Tak, da się. Powyżej @mwmonety wprowadza Cię w błąd, nie musisz niczego uzasadniać, nie musisz zakładać żadnych Dyskusji. Po prostu napisz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201&subjectId=0cf36533-0... Komentarz zostanie usunięty, a Ty możesz go po usunięciu wystawić ponownie z innej wersji, o ile nie minęło 90 dni od zakupu.
Nie można usunąć komentarza. Regulamin Allegro - usunąć można pomyłkowy komentarz typu „chwale produkt” a wystawiłam negatywa lub odwrotnie, musi zawierać komentarz! Który świadczy ze doszło do pomyłki. sprzedawca może zwrócić się z prośba do ciebie o usunięcie komentarzach. Lub można sądownie usunąć komentarz
@book_owo Ty też wprowadzasz w błąd. Na prośbę kupującego można usnąć każdy komentarz. Negatywny i pozytywny.
Powyżej przesłałam informacje bezpośrednio z Allegro. Zdjęcie jest wzięte ze strony Allegro.
treść komentarza i typ oceny musi jednoznacznie wskazywać na pomyłkę. Bo jeżeli nie wskazuje to komentarz jest ostateczny i jedynie decyzja sądu może usunąć komentarz.
@book_owo Bzdury wypisujesz, nie masz pojęcia o zasadach. Tak jest wtedy, gdy sprzedawca chce usunięcia, gdy chce tego kupujący, komentarz jest usuwany.
Gdy sprzedawca zgłosi chęć usunięcia komentarza to zgodę musi wyrazić kupujący. Ma na to 14 dni. Odwrotnie nie idzie.
a bzdur nie wypisuje tylko odsyłam do regulaminu Allegro 😉
@book_owo Wypisujesz bzdury. Kupujący może zgodzić się na usunięcie komentarza, gdy poprosi o to sprzedawca. Odwrotnie się nie da, bo kupujący nie musi prosić sprzedającego, tylko pisze do Allegro i komentarz jest usuwany. Nie tylko piszesz bzdury, ale nie znasz i nie rozumiesz zasad.
Jeżeli są spełnione poniższe przesłanki
Przestań wprowadzać w błąd. Masz tylko 75% pozytywów, więc nie ma co się dziwić.
Znalazłam regulamin i odsyłam do niego
@xyz96 Jak już tak dobrze znasz reguły to czy tu na forum też ktoś kto pochopnie przyznał komuś "rozwiązanie" też może je cofnąć ,pytam bo niektórzy dużo tu wrzucają podpowiedzi a pytający na pierwszy z brzegu klepie a potem żałuje bo z czasem inni dają mu więcej w zadanym temacie.
@mwmonety Tak, może cofnąć rozwiązanie, moderacja też może to zrobić. Masz jeszcze jakieś pytania? Gdybyś miał, to stosuj interpunkcję, bo bardzo trudno zrozumieć, o co Ci chodzi.
A gdzie to jest w regulaminie Allegro? Kiedyś chciałam usunąć komentarz który wystawiłam i nie mogłam... 🤔