Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jako kupujący mogę na stałe wyłączyć Allegro one box z metod dostawy?
Często gdy kupuję polegam na domyślnych opcjach, bo przez lata podpowiadał się InPost. Teraz często zdarza mi się zamówić coś przez Allegro one box, gdy podpowie się jako domyślny sposób dostawy a ja dokładnie tego nie zweryfikuję.
Chciałbym w związku z tym usunąć one box z metod dostawy.
@mao73a nie wyłączysz, musisz uważać, allegro specjalnie tak robi, sam się kilka razy naciąłem 😞
@mao73a Warto wykazać minimum myślenia i czytania ze zrozumieniem przy zakupach. 😉 To bardzo ułatwia życie 😆
Szczególnie, że teraz Allegro będzie Ci podstawiać najdroższe oferty do zakupu.
No właśnie wykazuję. Próbuję znaleźć sposób jak wywalić nieporządaną opcję z listy wartości, aby minimalizować możliwość pomyłki.
Pracuj mądrze a nie ciężko.
na forum możemy tylko apelować o rozsądek i czytanie podsuwanych przez serwis informacji
zgłoś do allegro reklamację, że przez ukrywanie opcji i narzucanie nie mogłeś podjąć racjonalnej decyzji odnośnie zakupu - może to być złamanie ustawy konsumenckiej
podobne zgłoszenie możesz wysłać do inspekcji handlowej i uokiku
Nie da się @mao73a masz kupić i nie grymasić że paczka idzie tydzień a winny sprzedawca. Jesteś celowo wprowadzany w błąd na siłę ci się podsuwa to niestrawne dziadostwo podobnie jak teraz grupowanie ofert że kupujesz dużo drożej bo na te droższe kapucha poszła na promocje a tańsza skitrana jest tak że zanim znajdziesz to się szukać odechciewa