Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamowilam paczke i zaznaczylam ze chce zwrot poniewaz przeczytalam negatywne opinie. Pokazuje mi ze mam nadac i oddac paczke mimo ze sprzedajacy jej jeszcze nie nadal. Czy odesle mi pieniądze spowrotem?
A czemu miałby nie wysłać?
Bo nie chce zeby nadawal. Pan nie nadal tej paczki ale juz nadusilam zwrot bo nie chce jednak tego co zamowilam i nie wiem czy dostane pieniadze od tak czy najpierw musi przyjsc paczka i dopiero zwroce
No to nie wyśle ale ja pytam czemu miałby nie odesłać pieniędzy? Poczekaj chwilę bo gość pewnie jest w domu. Wróci do pracy jutro
Po prostu widzialam duzo zlych opini i stresuje sie gdyz pokazuje mi ze mam nadac paczke mimo ze zadnej paczki jeszcze nie otrzymalam i stresuje sie tym ze moze mnie oszukac w jakis sposob bo nie odeslalam paczki i wtedy on bedzie mial i pieniądze i paczke lub nada paczke zanim np zobaczy ze chcialam zwrot, albo nada paczke i bedzie kazal wtedy zwrócić a zwrot do jego kraju jest bardzo duzy
Jak, to zakup od firmy, to owszem powinienem oddać środki. Problemem może być, jak sprzedawca nadał fizycznie przesyłkę, bo dla Allegro nadanie jest dopiero jak przesyłka wyruszy w drogę z paczkomatu lub punktu, a nie w chwili jej fizycznego umieszczenia w maszynie lub punkcie.
Mysle ze napewno nie nadal paczki bo ludzie pisali w opiniach ze nadaje paczki po dwoch tygodniach a paczke zamowilam dzisiaj rano i stresuje sie bo jest napisane ze mam nadac paczke ktora chce zwrocic mimo ze kliknelam zwrot zanim wogole paczka zostala nadana
@Client:126307948 Napisz od kogo ten zakup i czy ze Smartem czy bez.
sapato-italia i bez smarta
Koszt odesłania zwrotu leży po stronie kupującego, jeżeli nie wysłał to ok a jak wysłał i nie odbierzesz to ma prawo Ci potracić koszt powrotu przesyłki.
Okej dzieki
A jesli nie wyslal paczki i nadusilam ze prosze o zwrot to musi zwrócić mi pieniądze?!
Tak i tak Ci zwróci,
99% Negatywnych opinii są wystawione przez Januszy którzy nie umieją znaleźć informacji skąd jest wysyłka. Allegro powinno usuwać takie głupie komentarze negatywne. Sprzedawca w zakładce Dostawa napisał wyraźnie że Wysyłka z Orvino, Włochy, a mimo to ludzie kupują i dają negatywa bo nie doczytali że wysyłka z Włoch. OMG 😀
Chcecie darmowe zwroty to się kupuje tylko u osób ze smartem.
A ja sprzedałem przedmiot 30 września i nadałem paczkę 1 października. Klient jeszcze nie otrzymał paczki bo jest w drodze, a już zgłosił zwrot produktu 😶