Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Myślałam, że przesyłka nie przyjdzie na czas, wciąż była "w przygotowaniu". Zależało mi, żeby dotarła do piątku i przez coraz mniejsze szanse na to, dokonałam zwrotu. Paczka jednak nagle dziś przyszła. Teraz nie wiem co zrobić. Czy można jakoś anulować zwrot? Co się stanie, jeśli zostawię sobie produkt? Był on z góry zapłacony.
@Client:112020715 nic się nie stanie, zostaw i napisz sprzedawcy info, puki nie odeślesz i tak sprzedawca nie odda Ci kasy a po 14 dniach się przedawni kod czy etykieta 😄
Skoro zapłaciłeś, to po prostu nie odsyłaj. Masz teraz i tak 14 dni od zgłoszenia zwrotu na wysłanie paczki. Jeżeli wyślesz w tym terminie to zwrócą Ci pieniądze. Jezeli nie wyślesz to nic się nie stanie.
@Client:112020715 masz 14 dni od dnia odbioru na zwrot paczki jeśli się rozmyślisz jeśli nie masz zamiaru zwracać towaru napisz wiadomość do sprzedawcy cyt
rezygnuję z ustawowego prawa do zgłoszonego zwrotu towaru i zostawiam sobie przedmiot zamówienia
@Client:112020715 Systemowo nie anulujesz, wyślij sprzedającemu informację ze nie odeślesz,