Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wiele produktów od różnych sprzedawców ma te same opinie, mimo że to nawet nie są te same produkty !
Często też podróbki mają przypisane opinie oryginałów...
Teraz chciałem kupić roletę do samochodu, znalazłem 2 zupełnie różne rolety, jedna z pozoru wydaje się grubsza/ wytrzymalsza, ale dzieli opinie z tą pierwszą, opinie nie są za dobre, lecz nie wiem której rolety te opinie dotyczą.
Ten system dzielenia opinii to jedna wielka porażka ! Sprawiło że system opinii jest bezużyteczny.
Czy jest jakakolwiek możliwość wyłączenia go w opcjach allegro, lub na jakikolwiek inny sposób ?
@Klima150 Cześć, nie ma możliwości wyłączenia systemu opinii produktowych. Jeśli uważasz, że któryś z produktów jest nieoryginalny, to możesz nam zgłaszać takie oferty.
Cześć, to ja przed zakupem chcę się dowiedzieć czy produkt jest oryginalny a nie wiem czy produkt jest podrobiony do póki go nie kupię. Wchodząc na np oryginalne produkty jbl można znaleźć wiele opinii że produkt jest niby podrobiony, tylko nie wiadomo o jaki chodzi gdyż pod te same opinie przypisane jest 1500 aukcji. Także nie jest to rozwiązanie nawet w tym przypadku. Nie wiem kto wpadł na ten pomysł dzielenia opinii w allegro, ale na prawdę to tylko utrudnia życie.
@Klima150 Nie wiem kto na to wpadł, tylko dlaczego ktoś się pod tym podpisał, przecież to jest "Kogel Mogel". 😕
@Klima150 masz rację jak ktoś podepnie podróbkę pod oryginał to będziesz widział wszystkie opinie razem 😞 tak samo jak poniżej różne tostery a te same opinie, ktoś źle podpiął i jest bałagan 😞
Dokładnie. Niestety mam wrażenie że jest to częściej źle podpięte niż dobrze podpięte.
Nie masz obowiązku wystawiania opinii.😁
A kto mówił że chce wystawiać jakieś opinie. Post dotyczy czegoś zupełnie innego.