Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Czy ktos mial podobna sytuacje jak ja. Kupilismy kolczyki od Firmy Golden Haus na Allegro , ktorych to sprzedajacy nie wyslal i mial zrobic zwrot pieniedzy. Niestey tak sie nie stalo, Allegro mialo sie tym zajac ale napisalo ze sprzedajacy zrobil zwrot i zamknelo dyskusje. Pieniadze nie zostaly zwrocone i malo tego . Osob takie jak ja patrzac po opiniach na Google o sprzedajacym jest duzo. Allegro wciac dopszuszcza tego sprzedajacego ze swoimi ofertami na swojej platformie. Jak to jest ze takie przekrety mozna u nich robic leganie? Ja juz do Allegro nie mam zadnego zaufania po tak dlugim czasie korzystania nie spodziewalismy sie takiego zahowania ze strony Allegro. WSTYD!!!
Maile se przepatrz allegro systemowo zamyka dyskusję samo jak zwrot został w ich systemie zrobiony. Powinnaś mieć mail o zwrocie chyba że w spam poszedł to usunęło go po 48h
@agus040481 "napisalo ze sprzedajacy zrobil zwrot i zamknelo dyskusje" - czyli sprzedawca zlecił zwrot przez allegro finanse, jeżeli masz problem ze znalezieniem środków na swoim koncie skontaktuj się z allegro (https://allegro.pl/pomoc/kontakt) i poproś o potwierdzenie przelewu za zwrot (podaj w wiadomości ID zamówienia/płatności za zamówienie)
@agus040481 zamknęliśmy dyskusję, ponieważ sprzedający dzisiaj zlecił zwrot, który zaksięgował się poprawnie. Środki trafią na konto przypisane do karty, którą opłaciłaś zakup.
Dodam, że sprzedający rzeczywiście zlecił zwrot w systemie Allegro już 30.12, ale nie mógł zostać wykonany, dlatego w dyskusji poprosiliśmy o dane do przelewu.
Dzisiaj zwrot został poprawnie zaksięgowany.