anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy kogos Allegro zbywa i zamknelo dyskusje z brakiem wyplaty za nie wyslany produkt?

agus040481
#2 Obserwator#

Witam. Czy ktos mial podobna sytuacje jak ja. Kupilismy kolczyki od Firmy Golden Haus na Allegro , ktorych to sprzedajacy nie wyslal i mial zrobic zwrot pieniedzy. Niestey tak sie nie stalo, Allegro mialo sie tym zajac ale napisalo ze sprzedajacy zrobil zwrot i zamknelo dyskusje. Pieniadze nie zostaly zwrocone i malo tego . Osob takie jak ja patrzac po opiniach na Google o sprzedajacym jest duzo. Allegro wciac dopszuszcza tego sprzedajacego ze swoimi ofertami na swojej platformie. Jak to jest ze takie przekrety mozna u nich robic leganie?  Ja juz do Allegro nie mam zadnego zaufania po tak dlugim czasie korzystania nie spodziewalismy sie takiego zahowania ze strony Allegro. WSTYD!!!

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

az1rael
#21 Demiurg#

Maile se przepatrz allegro systemowo zamyka dyskusję samo jak zwrot został w ich systemie zrobiony. Powinnaś mieć mail o zwrocie chyba że w spam poszedł to usunęło go po 48h

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@agus040481 "napisalo ze sprzedajacy zrobil zwrot i zamknelo dyskusje" - czyli sprzedawca zlecił zwrot przez allegro finanse, jeżeli masz problem ze znalezieniem środków na swoim koncie skontaktuj się z allegro (https://allegro.pl/pomoc/kontakt) i poproś o potwierdzenie przelewu za zwrot (podaj w wiadomości ID zamówienia/płatności za zamówienie) 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@agus040481 zamknęliśmy dyskusję, ponieważ sprzedający dzisiaj zlecił zwrot, który zaksięgował się poprawnie. Środki trafią na konto przypisane do karty, którą opłaciłaś zakup. 
Dodam, że sprzedający rzeczywiście zlecił zwrot w systemie Allegro już 30.12, ale nie mógł zostać wykonany, dlatego w dyskusji poprosiliśmy o dane do przelewu.
Dzisiaj zwrot został poprawnie zaksięgowany. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów