Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dniu 2.05.2025 kupiłam warzywa na kwotę 65.85 zł.od Benek 195.Niestety zostałam obciążona kwota 80.84 zł przez Wierzbiecice 1B.Tyle zapłaciłam w apce bankowej.Nie mogę dowiedzieć się jak ten problem rozwiązać.Centrum nie publikuje nr.Telefonu żeby coś dowiedzieć się.Co ciekawe w systemie wisi paczka nr.2 która nie została dostarczona i nie będzie.Bo to dotyczy mojego zakupu!!!
Sprawdź maiła (całego) z zakupem od Allegro, może w koszyku było coś jeszcze od innego sprzedającego.
Nic więcej nie kupowałam!!! Zaznaczam że jest w systemie druga paczka😄 która dotyczy mojego zakupu z 2.05.2025 r.Opozniona dostawą od 2maja ??? Wystarczy to powiązać i wypłacić mi pieniądze!!!!
@Client:104383972 hmm róznica miedzy tymi kwotami to 14,99 czyli mniej wiecej tyle ile koszt dostawy kurierem.....
Sprawdziłbym czy zamówienie nie miało wybranej płatnej dostawy kurierem na adres.
Sprawdzisz to w szczegółach zamówienia
Wówczas zakupy (65,85) plus dostawa (14,99) dają kwote jaką Ci pobrało z konta ( 80,84)
Powtarzam przesyłkę już odebrałam w dniu 4 mają w paczkomacie!!! Za dużo mi pobrano.! Zastanowię się czy będę kupować nadal na allegro.Raczej będę kupować u regionalnych dostawców!!!!
Bo 65 kosztował towar a 14- przesylka
dwa- akceptowałaś przelew- nie widziałaś ile ci pobiorą? Byś się wycofała i nie kupowała wcale
@Client:104383972 zweryfikuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Client:104383972 skonsultowałam Twoją sprawę. Różnica 14,99 zł wynika z faktu, iż opłaciłaś podczas tego zakupu miesięczną usługę Allegro Smart!