Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kupiłam przez pomyłkę zamiennik Filtra Xiaomi zamiast oryginału. Nie wiem, jak to się stało.. ale musiałam kliknąć w link: Filtr Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite, który (tak myślałam) kieruje do listy oryginalnych filtrów Xiaomi. Przyznaję nie posprawdzałam jak trzeba.. Jednak wg mnie jest to rodzaj oszustwa/wprowadzenie w błąd, że podlinkowano pod nazwą oryginału także zamienniki. Czy ktoś miał takie doświadczenie, i czy ktoś coś z tym zrobił?
Sprzedawcą twierdzi, że produkt był w prawidłowej kategorii, a Allegro zamknęło dyskusję, twierdząc, że nie może podważyć decyzji odmowy zwrotu pieniędzy
@Client:117187760 a co żeś kupił?
i czemu zwyczajnie nie zwróciłeś? chyba że zamontowałeś i zacząłeś używać?
pewnie wpadłeś w sidła katalogu. Ale nie ty jeden
Pełno takich tu "oryginałów", oferta nie może wprowadzać w błąd, allegro zamknęło dyskusję ale Ty mogłeś wcześniej odznaczyć ja jako nierozwiązana, już po 14dniach.
Kupiłam w listopadzie, ale dzisiaj otworzyłam.. cena była jak za oryginalny filtr
@Client:117187760 Używaj normalnie > masz 2 lata gwarancji? > a za takie aukcje podziękuj katalogowi Allegro > daj link do konkretnej aukcji na której dokonałaś zakupu