Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy może ktoś wie jak spłacić na Goonline limit allegro? Kiedyś klikałem moje finanse i pokazywał sie limit allegro i po kliknięciu mogłem spłacać, teraz nie ma zakładki limit allegro. Jak spłacać?
A jakie to raty: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/raty
Allegro Pay: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/allegro-pay
To jest Paribas limit
@_KANCELARIA_ Od 1 stycznia tego roku nie ma już na Allegro Rat Od.nowa BNP.
No ja mam do spłaty to chyba jakoś spłacić muszę. Nazywa się to LIMIT ODNAWIALNY ALLEGRO(skopiowane dlatego duże litery)
Masz w umowie zapewne konto bankowe.
zapewne, zapewne, zapewne 🙂
No też tak myślałem.Na umowie nie ma konta jest tylko jak i gdzie płacić czyli wchodzić na goonline wejść w limit allegro i tam jest kwota....tylko ze zakładki limit allegro nie ma, zniknęła
To skontaktuj się z bankiem.
😄
🤣
@_KANCELARIA_ Bo na Allegro już tego nie będzie. Po prostu zadzwoń do banku.
@_KANCELARIA_ Masz w umowie z bankiem numer telefonu. Zadzwoń i zapytaj o spłatę.
+48 22 134 00 00
Dzięki. Numer na umowie mam inny ale zadzwonię 503 221 52. Zamiast limito allegro pojawiła się od 01.01 Karta wirtualna w ramach Limitu odnawialnego Allegro której nie aktywowałem ale w przypisach jest, że to allegro czyli jest ten limit nadal jak widzę . Może to trzeba aktywować i spłacać kartę ale żadnej notki nie ma.
Dzień dobry,
dziękuje za wiadomość, już wyjaśniam.
Mając przyznany limit w ramach płatności ratalnej przy użyciu Rat Od.nowa, może P.... z niego korzystać do końca 2021 roku, później ze względu na wyłączenie Rat Od.nowa, nie będzie to możliwe w takim sam sposób jak do tej pory, jednakże na podobnej zasadzie będzie można używać limitu odnawialnego przy użyciu karty wirtualnej, którą otrzymuje P...., po zaakceptowaniu nowych warunków przesłanych przez Bank BNP Paribas.
W razie pytań, pozostaję do dyspozycji.
Życzę miłego dnia.
Pozdrawiam
// Konrad Z
Zespół Allegro
Czyli rozumiem, że mam zaakceptować i aktywować tą kartę która się pokazała i ją spłacać.
Raczej tak, ale najlepiej zadzwoń do banku i się upewnij.
Tak zrobię. Dzięki. Tylko nie wiem po co mi następna karta do kolekcji i to innego banku
.