Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zwróciłem telefon ponieważ miał ukrytą wadę . Firma KATsolution stwierdziła że nie ma wady wobec czego zwróciłem towar bez podania przyczyny w ciągu 14 dni. Żądając zwrot pieniędzy .Do dziś nie otrzymałem gotówki.
Oni też mają 14 dni na zwrot pieniędzy. Otwórz dyskusję, w razie problemów po 24h będziesz mógł poprosić o pomoc Allegro.
@Client:84100070 zgłosiłeś reklamację czy w toku jej procedowania minęł czas na zwrot ustawowy bez podania przyczyny?
@Client:84100070 w takim przypadku najlepszym rozwiązaniem jest założenie dyskusji ze sprzedającym. W razie potrzeby możesz skorzystać z naszego wsparcia przez [poproś o pomoc Allegro]
@Syrena_zT po co dyskusja? reklamacja odrzucona ponawianie tej samej wady nie spowoduje że decyzja reklamacyjna się cudownie odmieni. Jak sprzedawca procedował reklamację 14 dni to w tym czasie nie mógł kupujący zgłaszać zwrotu nie można mieć i zjeść ciastka bo albo reklamacja jest w obiegu albo czas na zwrot mija.
@az1rael ponieważ klient pisze o tym, że odstąpił od zakupu i nie otrzymał zwrotu środków.
@Syrena_zT gdyby odstąpił to wszak sprawdzałyście na koncie czy odstąpienie było w systemie i czy w czasie ustawowym. Jeśli reklamacja była procedowana 14 dni to odstąpić nie mógł bo czas na odstąpienie się skończył.
@az1rael skoro nie masz wszystkich informacji i jak sam piszesz, my mamy ich więcej, to może zaufaj, że wiemy o czym piszemy. Kupujący odstąpił od zakupu (w terminie). Sprzedający powinien zwrócić środki.
@Syrena_zT nie mam ale jakby odstąpił to od razu byś napisała że odstąpił a nie sugerowała że kupujący twierdzi że odstąpił bo masz do tych danych dostęp, więc albo nie sprawdziłaś zanim napisalaś albo było coś nie tak z terminem odstąpienia.
@Client:84100070 kwestia czy zwrot był Odstąpienie czy Reklamacja ?
Jak reklamacja to ją odrzucili i odbierasz towar na swój koszt 🙂 jeśli nie minęło 14 dni od odebrania wyślij im Odstąpienie od umowy to oddadzą kasę 🙂