anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy „kup ponownie” kiedykolwiek zacznie działać?

Dom_i_ogrod_lux
#9 Pomysłodawca#

1) Czy naprawicie w końcu link „kup ponownie” aby działał na iphone 13? Od lat ten link nie działa, jest to niemożliwie frustrujące…… wyskakuje „błąd”.

IMG_5989.jpeg

2) jednocześnie tak zbudowaliście aplikację aby nie dało się skopiować nazwy produktu z Historii zakupów ani szczegółu zakupu. Kolejna frustracja, proszę uczynić to wszystko klikalnym….. co ułatwi kolejny zakup…

3) dlaczego opis tej strony jest po chińsku?? Niezachęcające 

IMG_5991.png

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Dom_i_ogrod_lux Cześć 🙂 Czy możesz napisać coś więcej o błędzie, który wyskakuje po kliknieciu w "Zobacz ofertę"? Pojawia się pusta strona czy komunikat? Najlepiej prześlij mi zrzuty ekranu krok po kroku lub nagranie 🙂 

Jeśli chodzi o pozostałe dwa zgłoszenia, przekazałam je do odpowiednich zespołów. 

oznacz moderatorów

Dom_i_ogrod_lux
#9 Pomysłodawca#

Pojawia się kościotrup z napisem „Błędny adres, nic straconego”. Za nagranie musicie wypłacić pensje  testera 🙂 pozdrawiam 

IMG_5993.png

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Dom_i_ogrod_lux Sprawdziłam tę sytuację na swoim koncie i nie udało mi się jej powtórzyć, a również korzystam z wersji aplikacji na iOS. Po kliknięciu w "zobacz ofertę" prawidłowo przenosi mnie do widoku oferty.

Czy sytuacja dotyczy tylko tej oferty, czy każdej? Czy korzystasz z aktualnej wersji aplikacji (podaj wersję swojej aplikacji)? 

oznacz moderatorów