Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy kupując np. coś w kwocie 1000 zł mogę być pewna ze dostane zamówiony towar?
@monikanow24 nie 🙂
@monikanow24 a czego można być pewnym w dzisiejszych czasach ? nie ma przede wszystkim pewności, że jutro człowiek wstanie z łóżka.
Noo, podatków 😉
@eightbitclone2 pewno tak, można byłoby dodać niskiej emerytury, kiepskiej służby zdrowia i wielu innych, chociaż na pocieszenie można dodać, że umarlak pewno podatkami się już nie przejmuje i pozostałymi kwestiami pewno też 🙂
@monikanow24 100% nie ma nigdy, ale jak kupujesz przez Allegro masz pomoc Allegro i w razie czego rekompensatę z Allegro Protect.
Stuprocentowej pewności nigdy nie ma, niemniej przy zachowaniu zdrowego rozsądku zakupy za pośrednictwem allegro są stosunkowo bezpieczne. Problemy transakcyjne zdarzają się dość rzadko, a i tak zwykle kończą się rozwiązaniem satysfakcjonującym dla kupującego. W sporadycznych przypadkach gdy sprzedający jest nie w porządku można ubiegać się o zwrot pieniędzy z allegro protect.
Na allegro kupuję od schyłku ubiegłego stulecia. I to kupuję dość dużo. Sporadycznie zdarzało mi się że nie dostałem towaru za który zapłaciłem, jednakże stratny finansowo nigdy nie byłem bo zawsze dostawałem zwrot pieniędzy od sprzedawcy bądź rekompensatę z allegro protect. Zatem jeżeli poniosłem jakieś straty, to raczej takie niemierzalne, typu strata czasu, strata nerwów itp. itd.