Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Muszę przyznać, że trochę mnie dziwi podział w kategorii kultura. Czy mnie źle nauczono w podstawówce? A tak konkretnie to do jakiej kategorii prawidłowo przyporządkować książki z serii o Grey'u¿ Może ktoś lepiej wykształcony mógłby mi wytłumaczyć o co chodzi w tym sposobie kategoryzacji, bo mi się wydaje ten katalog ustalony przez kompletnego ignoranta. I na koniec - czy można to jakoś poprawić?
Dziękuję
@mazurkur439 Cześć. Oczywiście, że możesz zgłosić oferty, które wzbudzają Twoje wątpliwości: https://allegro.pl/zglos-naruszenie/oferty
To sprzedający decyduje, jaką kategorię wybiera dla swojego towaru, dlatego jeśli chciałbyś uzyskać więcej informacji, to skontaktuj się ze sprzedającym (w ofercie znajdziesz przycisk "zadaj pytanie").
Część!
Kompletnie się nie zrozumieliśmy. Chodziło mi o katalog Allegro. O podział na kategorie. Jeśli się nie mylę to literatura obyczajowa to też literatura piękna, a jest oddzielnie. Moim zdaniem to błąd. Trochę wsyd.
@mazurkur439 to się nazywa marketing jakby bylo po twojemu to 1 oferta ksiazki w 1kategori, a tak masz ta sama oferte w 2 kategoriach czyli 2x wieksza szansa sprzedac
No, bo ja nie wiem? Chyba jednej książki nie da się wpisać i do dwóch kategorii. W kategorii "Kultura i sztuka" są "Książki i komiksy" i później trzeba wybrać albo "Literatura obyczajowa, erotyczna", albo "Literatura piękna" , co wydaje mi się błędne, gdyż literatura piękna zawiera w sobie literaturę obyczajową.