Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Znów kupiłem przedmiot w Chinach czego nie zauważyłem
@hudini1 Cześć. 🙂 W niektórych kategoriach możesz skorzystać z filtra "Dostawa z Polski":
Jeśli w danej kategorii ten filtr nie jest aktywny, to możesz korzystać z filtrów określających czas dostawy:
Dużo lepiej i wygodniej by było jakby można od razu zaznaczyć i odfiltrować np. wyroby tylko z Polski lub pozostałe.
Czemu ta możliwość jest udostępniana przez allegro tylko w niektórych kategoriach? Czas dostawy to tutaj najmniejszy problem… Przecież to znacząco utrudnia wybór towaru, zważywszy że w związku z ujednolicaniem ofert masowo można natrafić na podróbki z chin łączone na równi z oryginalnymi produktami…
Dlatego żeby nie eliminować dostaw z Chin, chodzi o kasę.
Na konkurencyjnym marketplace, z którego Allegro tak bardzo czerpie (kopiuje), można zaznaczyć z jakiego kraju klient chce wybrać oferty.
To dziwnie że na Allegro, ktore rzekomo tak dba o kupującego, nie zaimplementowało tej funkcjonalności do swojego unixa.
Dno i wodorosty. Jak tak dalej pójdzie to przestanę kupować tutaj. Samo łączenie ofert podróbek z oryginałami bez żadnej weryfikacji jest jak dla mnie uszustwem już na wejściu