Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Sprawa wygląda tak, że 1 kwietnia przyszły do mnie zamówione buty, które jednak okazały się zbyt małe i musiałem je odesłać. Zrobiłem to pare dni później, co potwierdza poniższy screen
Jak widać paczka wróciła do sprzedającego 5 kwietnia, dzisiaj mamy 28, a pieniądze dalej nie zostały zwrócone, mimo że regulamin mówi chyba o 14 dniach. Próbowałem pytać o to sprzedającego i dostawałem takie odpowiedzi:
Przyznam, że troche mnie denerwuje taki czas oczekiwania i nie wiem ile jeszcze będę musiał czekać na zwrot, czy Allegro jest w stanie coś poradzić na takiego sprzedającego?
Nie widzimy screenów. Jeśli to był zwrot to sprzedający ma 14dni na zwrot pieniędzy od czasu zgłoszenia zwrotu.
Jeśli termin na zwrot pieniędzy został przekroczony możesz założyć sprzedawcy dyskusje to zwykle przyspiesza przelew.
@Mocher119 Jeżeli minął termin na zwrot środków a wiesz że ich nie ma na twoim koncie, po takim zwrocie od sprzedającego Allegro wysyła maila do Ciebie, otwierasz dyskusję i z pewnością zaraz zwróci: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@Mocher119 No dobrze, obrazki widać, ale czy możesz jeszcze wkleić screen w którym informujesz sprzedającego że buty są za małe i chcesz zwrotu pieniędzy, a nie na przykład wymiany na większy numer.
Obawiam się że po prostu sprzedający nie wie co z tymi zwróconymi butami ma zrobić.
@br. Sprzedający nie ma aukcji innych rozmiarów tych butów, więc zamania na inny rozmiar nie wchodziła w gre