Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@robert7420 Tak, możesz anulować zakup na raty, odstępując od umowy ze sprzedawcą jeszcze przed wysyłką towaru lub po wysyłce, zwracając otrzymany towar.
Sprawdź, czy jest dostępna ta metoda;
Jeśli nie ma takiej opcji;
Sprzedawca oddaje wpłatę do banku, a Ty kontaktujesz się z bankiem w celu rozwiązania umowy kredytowej. W przypadku rat Od.nowa nie musisz rozwiązywać umowy.
Jeśli chodzi Ci o anulowanie samego wniosku o raty, przed zakupem, przed przyznaniem rat, to wystarczy nie zatwierdzać umowy kredytowej i nie robić przelewu 1 zł w celu potwierdzenia Twoich danych osobowych - wtedy do zakupu nie dojdzie, a status zakupu ratalnego po kilku dniach zmieni się na anulowany.
W opcji kupione niemal jeszcze towaru zakupionego. Jak napisałem transakcja jest rozpoczęta.
@robert7420 raty zostały przyznane, ale transakcja ma status "rozpoczęta", ponieważ Sprzedający w trakcie weryfikacji wniosku zmienił cenę w ofercie, dlatego pożyczka nie została uruchomiona. Jeżeli nie chcesz kupować tego przedmiotu wniosek zostanie anulowany w ciągu 5 dni roboczych - rozpoczętą płatność ratalną możesz spokojnie zignorować.
Mam zatwierdzone raty, kupujący jeszcze nie nadał przesyłki.
Chce zrezygnować, nie mam żadnych z powyższych opcji.
Jakie raty, Allegro Pay?
Raty 0% 20x0% w Allior Bank
Wyślij powiadomienie do sprzedającego, możesz to zrobić z pozycji CW: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/dane-i-ustawienia-konta/centrum-wiadomosci-allegro-LvY8REV7o...