Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Poprosiłem sprzedawce o anulowanie moich pojedynczych licytacji bo chciałem kupić cały komplet co sprzedawca też oferuje i tak zrobiłem, ale sprzedawca nie anulował moich poprzednich licytacji nadmieniam że we wszystkich licytacjach byłem jedynym oferentem.
Tak zrobiłem ale bez odpowiedzi
@krzroj sprzedający nie musi się zgadzać na wycofanie ofert, ale w tym wypadku być może nie widział tej prośby. Napisz może do niego za pomocą Centrum wiadomości, żeby się upewnić.
W jednej akcji ktoś mnie przelicytował to w tym przypadku sprzedający anulował moją licytację. chodzi mi o to czy jeżeli mam zakładkę anuluj zakup to mogę to zrobić po licytacji.Nigdy wcześniej tego nie robiłem dlatego pytam.Licytacja dotyczy kopiowanych banknotów u producenta więc nie jest to jakiś unikatowy przedmiot.
Te licytacje to kilka kilkanaście złotych mam uraz do sprzedającego że nie reaguję i to że nie widzi do mnie nie przemawia, bo obawiam się że i za przesyłkę będzie wołał również do każdej licytacji .chodzi mi czy allegro nie ma nic przeciwko takiej anulacji po prostu nie chcę mieć problemów.
Jak od firmy to anulujesz, jak od prywatnego- nie anulujesz, tylko wchodzi w grę napisanie o rezygnacji i nie opłaceniu, Ale nie rób tego nagminnie bo wówczas i Allegro może zadziałać.
dziękuję za informacje pozdrawiam
Jak już masz je wylicytowane to sprzedawca nie ma możliwości anulowania tego. To z automatu allegro za miesiąc anuluje. Nic się nie stanie jak zwyczajnie nie zapłacisz. Tylko grzecznie poinformować o tym sprzedawcę, żeby mógł szybciej wystawić i po zwrot prowizji się zwrócić.
Prośby o wycofanie mógł nie zauważyć. To chyba przychodzi tylko na maila. A przynajmniej nigdy w centrum wiadomości nie widziałam. A maili niektórzy maja setki dziennie.
Musisz odstąpić od umowy zakupu, tak samo to działa jak przy każdym innym zakupie.